StoryEditorOCM
ZabavaČESTITAMO

Domagoj Duvnjak opet slavi što je tata: i drugom je sinu nadjenuo autentično, pravo dalmatinsko ime!; Evo kako je podijelio sretne vijesti, Čilić i Tarik među prvima čestitali

Piše dv
26. rujna 2022. - 15:26

"22.09.2022. Jure ??" - bilo je sve što je Domagoj Duvnjak napisao na svom profilu na Instagramu, ali bilo je dovoljno da smjesta krenu pljuštati čestitke, donosi Slobodna Dalmacija.

Proslavljeni hrvatski rukometaš, naime, dočekao je rođenje i drugog sina, kojemu su on i supruga Lucija, baš kao i starijem Šimi, nadjenuli autentično dalmatinsko ime.

"Čestitkeeee! ????" - prvi je reagirao Marin Čilić.

"Čestitke od❤️" - napisao je Tarik Filipović.

Čestitkama su se pridružili i Mario Petreković, Zlatko Horvat, koji je naveo: "Još jednom čestitke ponosnim roditeljima???", javio se i Ivan Klasnić i brojni drugi, ne samo sportaši i poznata imena, nego i brojni zaljubljenici u rukomet, kojima je jednako drago kad Duvnjak slavi i na privatnom terenu.

Rukometaš je vijest objavio uz fotografiju na kojoj njegov i Lucijin stariji, dvogodišnji sin Šime, drži za rukicu tek rođenog brata.

I kad je on bio rođen, tata Domagoj je objavio fotografiju uz podatke: "14.05.2020. Šime".

Lucija i Domagoj Duvnjak svoj privatni život oduvijek drže daleko od fokusa javnosti, i nisu par koji se svugdje pojavljuje. I ceremonija njihovog vjenčanja, održana u listopadu 2019. godine, održana je u tajnosti. Lucija i Domagoj upoznali su se, inače, još tijekom srednjoškolskih dana u Đakovu.

Na Luciju su mu, naime, skrenule pažnju prijateljice.

Par je započeo romantičnu vezu koja je izdržala sve kušnje, tako i njegov odlazak u Zagreb gdje je kao srednjoškolac preselio kako bi mogao graditi rukometni put, pisala je Gloria.

Ponovno su mogli biti zajedno kad je Lucija stigla u Zagreb na studij socijalnog rada. Kada je Domagoj otišao igrati u Hamburg, Lucija je otišla s njim i ondje nastavila studiranje.

Ona je, istaknuo je svojedobno Duvnjak, jedna od najzaslužnijih za njegovu blistavu karijeru.

image
Ante Čizmić/Cropix

 

27. travanj 2024 15:09