StoryEditorOCM
Zabavaispred svih

Đoković odao posebno priznanje Ivaniševiću: ‘Posebna zahvala mojoj stijeni. Znam da sam zahtjevan i težak...‘

Piše sport SD
11. lipnja 2023. - 19:47

Srpski tenisač Novak Đoković osvojio je po treći put u karijeri Roland Garros, u finalu je svladao Norvežanina Caspera Ruuda sa 7-6(1), 6-3, 7-5 za rekordnu 23. Grand Slam titulu.

Nakon osvajanja prestižnog turnira Nole je imao emotivno obraćanje navijačima, obitelji i svima koji su ga podržavali, prenosi Slobodna Dalmacija.

Zahvalio se organizatorima, potom i suparniku u finalu, sjajnom norveškom tenisaču Casperu Ruudu, da bi se zatim osvrnuo i na svoga trenera - hrvatskog asa Gorana Ivaniševića.

"Znam da sam zahtjevan i težak, pogotovo na dnevnoj bazi. Ali želim zahvaliti posebno svojoj stijeni, osobi koja me najviše podržava i koja zna što sam sve prošao i što prolazim svakodnevno", na što je popularni Zec razvukao osmijeh i aplauzom popratio sve te komplimente najvećeg tenisača u povijesti.

Zahvalio se Đoković i svojoj obitelji i cijelom stožeru.

- Hvala mojoj obitelji, hvala svima. Znam što sam vam svima radio, znam koliko sam vas mučio. Hvala vam što me poštujete i cijenite. Moja djeca su ovdje, uvijek se trudim da nešto novo kažem, da izvuku neku inspiraciju iz svega. Nadam se da uživaju. Želim poslati poruku svakoj mladoj osobi, imao sam 7 godina kada sam sanjao o Wimbledonu. Osjećam da imam moć kreirati svoju sudbinu. Osjećam to svakim dijelom svog tijela. Poruka je, budi u sadašnjosti, uzmi stvari u svoje ruke, stvori svoju budućnost, rekao je Nole.

Emotivnu proslavu Đokovića sa stožerom možete pogledati OVDJE.

Zahvalio se na kraju i svim sportskim zvijezdama koje su ga došle podržati s tribina.

- Hvala nogometnim i svjetskim zvijezdama što su ovdje. Ibra, Giroud, Mbappe, Tom Brady. Oprostite ako sam nekoga izostavio. Hvala svima što ste došli. Ibra, ti me razumiješ, ti si mu prijatelj. Srbijaaa!, uskliknuo je Đoković na kraju obraćanja na terenu.

28. travanj 2024 00:34