StoryEditorOCM
ZabavaŠUŠKA SE, ŠUŠKA

Dok je Milan ne prestaje optuživati za laži i ‘mafijaške metode‘, Severini pripisuju romansu s naočitim Beograđaninom

Piše M.P./ SD
28. listopada 2021. - 19:48

Tjedan dana nakon što je gostovao u emisiji "Dobro jutro Srbijo" na TV HAPPY, Milan Popović se vratio u studio za nastavak intervjua, donosi Slobodna Dalmacija.

U novom intervjuu Popović se opet dotakao Severine, njihova odnosa, ali i bitke za skrbništvo nad sinom Aleksandrom.

Za početak je otkrio da ga je nakon posljednjeg intervjua Severina prijavila, a komentirao je i naslovnicu "Nacionala", koju je pokazala voditeljica emisije, a u kojem je bilo riječi o navodnim Severininim prijetnjama seksualnom ucjenom sudskom vještaku te o zastrašivanju svjedoka u postupku.

image
Ronald Gorsic/Cropix

- Prijavila me za nasilje u obitelji i za to što sam rekao da je naša veza kratko trajala.To je ono što ja pričam da ona kaže da sam ja zlostavljač. Ovo je apsurd. Mislio sam da mediji nemaju utjecaj na pravosuđe, ali sam promijenio mišljenje.

Odlučio sam sve njene neistine raskrinkati. Njen PR tim i odvjetnici govore neistine o meni. Do odluke splitskog suda, mediji su pisali da sam utjecao na vještake. Upravo je suprotno.

Ona je utjecala, viđala se s vještakom. Nudila mu je neku torbu gdje su dokazi kako ja vičem na dijete. Vještak je odustao od slučaja, rekako je kako nije dorastao slučaju. Severina se koristila mafijaškim metodama, ucjenjivala ga, prijetila mu da će objaviti kako je u vezi s drugom osobom.

Ja na njega nisam utjecao niti sam pokušavao stupiti u kontakt s njim. Zašto bi se ona s njim viđala dok on radi na slučaju? - rekao je Milan podsmjehujući se.

image
Darko Tomas/Cropix

Naveo se i Severinin "sukob" s Ljiljanom Klinger, ravnateljicom zagrebačke Osnovne škole Matije Gupca koju pohađa Aleksandar.

- Ona je u sukobu sa svima, a ne samo s ravnateljicom. Ravnateljica je izuzetno profesionalna žena koja samo radi svoj posao. Nijedna učiteljica nije htjela djetetu da bude razrednica jer su imale sukobe sa Severinom.

Ravnateljica je samo radila svoj posao, prijavljivala je zanemarivanje djeteta. Mišljenje škole je jako bitno. Ona je to prijavila i centru za socijalni rad i policiji. Žena je dobivala prijetnje od Severine. Nisam odmah znao sve - izjavio je Milan i dodao.

- Mislim da je djetetu bolje sa mnom. Moja obitelj je kompletna i stabilna. Djetetu je bolje u takvoj obitelji. Prijetila mi je policijom i iz toga sam shvatio da ima nekog tko je štiti. Nadam se da će istraga sad pokazati istinu. Ja nisam podmićivao nikoga, ni školu.

Samo sam uredio teren za školu gdje moj sin ide. Uredio sam drugi dio od novca koji mi je Severina dala za tužbu. Tako ispada da je i ona platila - rekao je Popović koji "vjeruje u pravdu"

- Vjerujem u pravdu, jer nanijeta je nepravda djetetu i meni. U naš obiteljski kafić dolazio je Kemal Monteno. Rekao mi je kako je tražila da pjeva pesmu "Moja prva ljubav". Pjevala je i plakala. Nije shvatio zašto je plakala. Ja ovo nisam koristio u medijima, ali dođe mi da joj pošaljem poruku da se pomirimo jer ne bi trebalo da smo neprijatelji.

Tražila mi je da kažem da je dobra majka. Sada nemamo odnos, kontakt nam je mejl i dogovoranje u vezi s djetetom - rekao je Popović.

Na torti mu napisala 'Volim te'

Istovremeno, domaći i beogradski mediji prenose vijesti da je Severina opet zaljubljena, a Beograd bruji da je riječ o producentu Filipu Miletiću.

"Prijateljica nam je opet jako zaljubljena", komentrirao je nedavno jedna njezin prijatelj, a prenose 24sata.

Je li mislio na srpskog producenta Filipa Miletića ili ne, u Beogradu se šuška da su više od poslovnih suradnika, a nakon njena razvoda postali su nerazdvojni.

Kad je Severina bila s društvom na moru, u njenoj ekipi je bio i Miletić, a pozirali su i za njenu društvenu mrežu u kupaćem kostimu.

Nedavno je pozirala s Filipom i tortom kojom mu je čestitala rođendan, a na kojoj je pisalo "Volimo te".

26. listopad 2024 04:33