StoryEditorOCM
ZabavaJEDINI U GRADU!|

DJEČJI FRIZERSKI SALON ‘PRINCEZA I PRINC‘ Mjesto gdje će se vaši najmlađi osjećati kao princeze i prinčevi (i usput napraviti frizuru)

Piše DV
8. listopada 2021. - 10:56

Koliko ste puta pokušali odvesti vaše najmlađe na šišanje i nakon puno pokušaja, puno suza, a nekad i straha, odlučiti završiti s time ne znajući kamo ćete ih više odvesti?

Predlažemo DOC i Dječji frizerski salon Pinceza i princ gdje će se vaši djevojčice i dječaci osjećati upravo tako!

U Gradu prijatelju djece po prvi put otvara se malo dječje carstvo gdje će se zabaviti, napraviti frizuru i družiti, bez suza i nervoze, uz bezbroj aktivnosti. Od najmanje dobi pa do one 'gotovo odrasle', za mališane ali i za tinejdžere, Dječji frizerski salon Love nastao je upravo iz nedostatka frizerskih salona u kojima će roditelji biti opušteni baš kao i njihovi 'mali ljudi'. I sami vlasnici salona roditelji su dvoje zlatne dječice od 5 i 6 godina, koji su im dali snage i inspiracije u ovom poslovnom poduhvatu. Mališani su sudjelovali i u uređenju salona, što znači da ima apsolutno sve što bi dijete poželjelo, a bili su i modeli mami kojoj su dijelili savjete kako, što i koliko treba raditi.

image
DV Dubrovnik, 071021. Novootvoreni frizerski salon za djecu u trgovackom centru Doc u Lapadu. Na fotografiji: Foto: Bozo Radic/CROPIX
Bozo Radic/Cropix

Nedostatak ovakvih malih dječjih carstava nije samo u Dubrovniku nego i u Europi i svijetu, pa je lakše bilo ustrajati u ostvarivanju ovog sna.

-Ovo je jedinstveno mjesto s posebnom uslugom i ponudom. To je spoj ponude modernih frizura za mlade, igraonice i zabave i ono najvažnije, dobrodošlica uz ljubimice papige, zlatne ribice i nestašnog psića Snoopyja koji ništa ne sluša – kaže nam vlasnica salona, mama Ines.

Mame imaju na raspolaganju malu čekaonicu uz kavicu i tablet, a nude mogućnost uz dogovor za igranje u maloj igraonici nakon ili prije frizerskog tretmana.  

-Želim da u salon dolaze mala dječica  sretno, bez straha po novu  frizuricu ili na redovito šišanje uz bombon i bojanku, da tinejdžeri dolaze po modernu frizuru, po pletenicu iz snova, po prvi pramen. Nudimo i dječje tetovaže kose u bojama, te šarene pletenice. Imamo slike  modernih i elegantnih frizura za sve prilike, rođendane, zabave, prve izlaske, prve ljubavi.  - poručuju iz salona i pozivaju na svečano otvorenje u subotu, 9. listopada.

image
DV Dubrovnik, 071021. Novootvoreni frizerski salon za djecu u trgovackom centru Doc u Lapadu. Na fotografiji: Foto: Bozo Radic/CROPIX
Bozo Radic/Cropix

Nalazimo se u prizemlju DOC-a u ulici kralja Tomislava 7.

Radno vrijeme je prilagođeno boravku dječice u vrtiću te radimo:

Ponedjeljak  - petak od 9:00 do 15:00 sati, subotom od 9:00 do 13:00 sati a nedjeljom i praznicima ne radimo.

Rezervacija primamo na e- mail: djecji.salon.love@gmail.com ili na mobitel 091 970 3642

24. travanj 2024 23:58