StoryEditorOCM
ZabavaLET 3 POLETIO

‘Diskvalificirajte Hrvatsku!‘, ‘Odvratno!‘: društvene mreže su se ‘zapalile‘, evo kako su brojni reagrali na ‘Mama ŠČ‘

Piše MOZAIK SD
12. veljače 2023. - 09:38

Riječka grupa osvojila je ukupno 279 bodova te osigurala put u Liverpool na Eurosong. Sviđala vam se pjesma ili ne, Let 3 je postigao cilj -  izazvali su reakciju.

Pojedinci na društvenim mrežama izrazili su nezadovoljstvo zbog izbora žirija i publike. Smatraju da je pjesma neprimjerena za Eurosong, jer je u duhu natjecanja da bude ‘nepolitičko‘. Neki od njih su išli toliko daleko i smatraju da se pobjednička pjesma "Mama ŠČ" odmah treba diskvalificirati.

Drugi, pak, ističu da Let 3 u svom nastupu sadrži baš sve što je potrebno u natjecanju za najbolju pjesmu Europe. Što se tiče vrlo jasne političke poruke, komentatori na društvenim mrežama smatraju da ovo nisu vremena za ignoranciju i ravnodušnost, pa su tako i glazbenici pozvani reagirati u tako ekstremnim uvjetima, piše Slobodna Dalmacija

Zbog rekvizita, kostima, lako pamtljive pjesme i, za Let 3, već uobičajene ruže u stražnjici, brojni smatraju da ovogodišnja Eurovizija sigurno neće biti dosadna.

Pojedici se protive diskvalifikaciji jer je i ranije bilo političkih ‘orijentiranih‘ pjesama, a primjer koji najviše spominju je Jamala.

image

Pojedici se protive diskvalifikaciji jer je i ranije bilo političkih ‘orijentiranih‘ pjesama

Twitter/Screenshot
image

Pojedinci smatraju da Let 3 treba dikvalificirati

Twitter/Screenshot
image

Komentari na Twitteru

Twitter/Screenshot

 

 

05. svibanj 2024 01:19