StoryEditorOCM
ZabavaLJUBAV JE U ZRAKU

Danijela i ‘Gospodin Savršeni‘ iskoristili priliku i završili u vatrenom klinču! Jeste li vidjeli nove tri djevojke koje su ušle u show?

Piše Dv
6. travnja 2022. - 09:45

Jeste gledali sinoćnje izdanje showa "Gospodin Savršeni"? Show je započeo Tonijevim pismom u kojem je na grupni spoj pozvao Amru, Josipu, Stankicu, Danijelu i Kristinu, s kojima je snimao španjolsku telenovelu na setu RTL-ove serije "Blago nama".

Amri je dodijeljena uloga Tonijeve bake, Danijela je bila Tonijeva seksi kućna pomoćnica, Kristina bivša djevojka, Josipa buntovna učenica koja ga pokušava zavesti, a Stankica Josipina mama s istim namjerama. Toni je postao fatalni Antonio.

image
RTL Press


Kad je seksi sluškinja Danijela uspješno na ploči riješila formulu ljubavi, Antonio je shvatio da je ona "ona prava", pa ju je smjesta zgrabio u strastveni zagrljaj i poljubio.

Premda je to mogao biti jedan poljubac za potrebe snimanja, Toni ga je produljio i produbio, a Danijela očito nije imala ništa protiv.

"Poljubac je trebao biti gluma, a na kraju nije tako ispalo“ - priznao je Toni.

Premda se u tom trenu činilo da je upravo to situacija koja će uzburkati duhove i iznemiriti ostale djevojke, pravi show tek je uslijedio.

Antonija Blaće u show je dovela tri nove djevojke: Kseniju, Saru i Stanku!

I Toni i djevojke bili su šokirani kad su ugledali pridošlice, a djevojke su odmah najviše komentirale Kseniju i njezin atraktivni izgled.


"Vidim prekrasnu crnu djevojku, vidim visoku kovrčavu manekenku i Sharon Stone u slovenskom izdanju... Jednostavno sam izvan sebe“ - komentirao je vidno oduševljeni splitski profesor fizike kad su se slegli kemijski procesi u tijelu, a sve "stare djevojke" shvatile su kako sada počinje prava borba.

image
RTL Press


Kad je stigla u vilu, sve su djevojke odmjeravale "slovensku Sharon Stone", plavokosu Kseniju.

"Njezin karakter bit će najveći problem, jer takve cure ne pale kod Tonija, a bit showa je da dođe do njega. Znači, ne mislim da je velika konkurencija“ - ocijenila je Karolina, a djevojke su primijetile Ksenijinu dominaciju te se ponadale kako će ona parirati Oliveri.

Ksenijina pojava izazvala je i brojne reakcije na društvenim mrežama showa. Gledatelji su je ovako doživjeli:

"Bježi profo od ove, koliko te noge nose...", "Joj bože, što se desilo sa normalnim obrvama… kao da je neko flomasterom bojao…", "Dobro je su je zalizali ? Neloše izgleda, sviđa mi se stav koji je zauzela. Toni je premlak za nju". "Božeeee, koja glupost ? odjednom mi je Olivera super!".

image
RTL Press
07. svibanj 2024 02:19