StoryEditorOCM
ZabavaA TEK NASTUP

Član žirija Supertalenta prasnuo u smijeh kad je čuo ime natjecateljice, nije se mogao suzdržati. Nije prošla

Piše V.T./SD
2. listopada 2023. - 10:50

TV show "Supertalent" od početka emitiranja ne prestaje pomicati granice kad je riječ o bizarnim talentima i performansima, ali kako se kaže, sto ljudi - sto ćudi. Ili pak bolje, sto ljudi, sto različitih talenata.

Riječanki Hitni Ražnjević pošlo je za rukom da svojim nastupom šokira sve članove žirija i publiku, ali je manje uspješna bila u ostvarivanju prolaza za daljnje natjecanje.

"Zovem se Hitna", započela je natjecateljica i time iaizvala gromoglasan smijeh člana žirija Davora Bilmana koji svoj smijeh nije mogao kontrolirati ‘‘Oprostite, malo sam...‘‘, rekao je Bilman. 

Hitna je 63-godišnja udovica koja je studirala pedagogiju u Splitu i do 35. godine života putovala je posvuda. Nikad nije mislila da će se udati, ali na kraju se zbog muža iz Splita preselila u Rijeku. Brak joj je bio najljepši dio života i teško joj je pala muževa smrt. Slobodno vrijeme najčešće provodi sa sinom i mačkom Sivkom. Latinski je krenula učiti iz Elemente latine i s vremenom ga je naučila tako da zna govoriti mise na latinskom, prenosi Nova TV.

Hitna se prvo odlučila predstaviti - Rođena sam 1960. godine, dolazim iz Rijeke. Ja sam, kad sam završila gimnaziju, jednostavno mi je došlo da bi mi bilo najbolje ići u časne sestre, zašto ne. Vjernica sam, iz katoličke sam obitelji. Mama kaže, nemoj u časne sestre, nećeš imati svoju obitelj. I tako sam se pokolebala i nisam otišla - rekla je Hitna, piše Večernji list.

image
NOVA TV Press

-Preko dana čitam, tako mi je došlo da naučim nešto na latinski. To mi ide, volim latinski jezik, sviđa mi se i engleski, isto je dobar jezik, a baš mi se posebno sviđa talijanski, zapravo njega ću staviti na prvo mjesto iza latinskog, znači na drugo mjesto. Moja motivacija za dolazak na Supertalent je bila - idem probati.

Žiri će različito reagirati zato što svatko od njih ima svoje mišljenje, a možda netko od njih to neće ni razumjeti. Ne očekujem ništa posebno, baš se osjećam odlično, nimalo treme, hvala ti Bože - dodala je natjecateljica koja se publici odlučila predstaviti citiranjem molitve na latinskom jeziku, ali njezin nastup podigao je mnogo obrva. Prvi X "poklonila" joj je Maja Šuput, a nije dugo prošlo dok to nije učinila i Martina Tomčić.

.- Imam potrebu odmah argumentirati svoj X. Meni je drago da ste došli ovdje i nadam se da ste se pomolili u naše ime, za sve nas skupa, ali ovome u Supertalentu nije mjesto - objasnila je Martina svoju odluku. - Ja nisam stisnuo X iz neke znatiželje, htio sam vidjeti do kud to može ići - nadodao je Davor, prenosi Večernji list.

- Mislim da vama ovo nije šala, vi u ovo stvarno vjerujete, vi se s tim bavite i to prenosite i širite među ljudima i mislim da je to ključno i hvala vam na tome - zaokružio je Fabijan.

27. travanj 2024 14:21