StoryEditorOCM
Zabavaposlala poruku

Borjanova supruga oglasila se nakon provokacija hrvatskih navijača: ‘Nema te agresije i primitivizma koji su jači od ovog zagrljaja!‘

Piše Goran Čičin-Mašansker/SN
28. studenog 2022. - 09:32

Svojih ‘pet minuta slave‘ na svjetskoj nogometnoj pozornici doživio je vratar Kanade Milan Borjan, član beogradske Crvene zvezde.

Ipak, prvi nastup na Mundijalu kanadski vratar rođen u Kninu neće pamtiti po dobrom, njegova je reprezentacija eliminirala već nakon druge utakmice u skupini, pišu Sportske novosti.

U neugodnom sjećanju Borjanu i njegovoj obitelji ostat će i hrvatski navijači u Kataru, koji su provocirali Borjana tijekom utakmice, a on mi je odgovarao podižući tri prsta.

Zanimljiva je bila reakcija njegove supruge Snežane, koja se također našla na meti dijela suparničkih navijača. Bila je na tribini sa svojim sinom, a svoje je dojmove odmah podijelila na društvenim mrežama.

image
Screenshot/Instagram/Snežana Borjan

‘Slušala sam skandiranje svog imena na Svetskom prvenstvu! Nije da nemam iskustva sa tim, ali nisam očekivala da će se moja ime oriti na Khalifa stadionu na Svetskom prvenstvu! Woow! Nema te agresije, nacionalizma i primitivizma koji su jači od ovog zagrljaja i ovolike ljubavi!‘, napisala je Snežana Borjan uz fotografiju sa sinom koja je objavila na svojem Instagram profilu.

27. svibanj 2023 08:43