StoryEditorOCM
ZabavaŠTO KAŽE HOROSKOP

Blizanci, Djevice i Ribe - ovo je vaš tjedan!

Piše PSD.
6. ožujka 2022. - 08:21

OVAN 21.03. – 20.04.

S puno mudrosti obratite pažnju na različite korisne informacije o nekim novim poslovnim prilikama koje vam se pružaju. Izbjegavajte situacije koje nadilaze vaše znanje ili praktično iskustvo. S izvjesnom rezervom prihvatite nečija lako izgovorena obećanja, a izbjegavajte i klanove.

Ulaskom Venere i Marsa u Vodenjaka, pojačat će se burnost vašeg ljubavnog života. Vaš nemirni i energični duh neprestano će vas tjerati naprijed. Bit ćete znatiželjni, eksperimentalni i „gladni“ novih iskustava. Čak iako ste u braku, nećete dopustiti da se vaš život udvoje odvija ispred televizora.

Stanje vašeg organizma i vanjština bit će usko povezani. Ako ste zdravi, dobro ćete izgledati i odlično se osjećati i obrnuto.

BIK 21.04. – 21.05.

Iako će vam energija biti nekako sabita, pred vama će se pojavljivati mnogo novih prilika, ponuda i sastanaka kojima ćete oploditi ideje i ostvariti značajan napredak. Njegujte diplomatski pristup jer ćete biti izloženi kušnji kojoj biste trebali odoljeti.

Strasti će biti skrivene, a emocije sputane. Bit će dana kada ćete se povlačiti u samoću. Odbijat ćete pozive na izlazak raznim izlikama, ili ćete ići u totalnu drugu krajnost, izlazit s osobama koje vam se uopće ne sviđaju. Svjesno ili nesvjesno povlačit ćete se od ljubavi.

Najosjetljiviji će vam biti sinusi i općenito dišni putovi.

BLIZANCI 22.05. – 21.06.

Širit ćete pozitivne vibracije, osmijehom razoružavati ljutnju i mrzovolju okoline. Uz pomoć stava „ja to mogu“ sve će vam postati lako i dostupno. Dosta ćete razmišljati, bavite se sobom, a revizijom prošlosti doći ćete do korisnih spoznaja koje će vam olakšati procjenu aktualnih okolnosti.

Pred vama je uzbudljiv period, nova poznanstva i strastvene ljubavi koje će vam obilježiti ovaj tjedan. Otkrit ćete tajnu uživanja kroz inovacije i istraživanja, radovati se eksperimentiranju i prepuštati se trenutku. Vaša bi veza mogla biti okrunjena zarukama, roditeljstvom ili zajedničkim životom.

Nemojte bespotrebno ugrožavati imunitet. Hranite se redovito i zdravo.

RAK 22.06. – 22.07.

U vama će jačati potreba da se dokažete, uvjerite autoritete u svoje sposobnosti i znanja i da dobijete priznanje za rezultate svog rada. Trudit ćete se svim zadacima dati neki svoj osobni pečat. Vrijeme je za nove profesionalne pobjede.

Bit ćete pod snažnim dojmom zbivanja i shvatit ćete da je vrijeme za promjene. Lakoći kojom ćete donijeti neke ljubavne odluke pridonijet će simpatije koje će vam iskazivati drugi, posebno jedna osoba koju već duže vrijeme skrivate od javnosti.

Odmarajte se, izbjegavajte buku i osobe koje vas nerviraju.

LAV 23.07. – 22.08.

Promjene će biti neizbježne. Neke ćete inicirati sami, a neke nažalost nećete moći promijeniti. Mogli biste odstupiti od određenih pozicija, napustiti jedan posao i prihvatiti se drugog. Morat ćete pripaziti na psihičku rastrojenost jer ćete zbog nje, teže odrediti prioritete.

Bit ćete direktni i jasni u svojim izjavama i prijedlozima. Odvažnost će polučiti željene rezultate, ipak dozirajte svoje emocije i strasti u skladu sa zajedničkim aspiracijama. Dominacija nije uvijek i najbolji izbor.

Moguće su prolazne glavobolje.

DJEVICA 23.08. – 22.09.

Imat ćete brojne prilike surađivati i poslovati s pojedincima i tvrtkama koje dobro posluju. Ako ste u potrazi za novim poslom, ovo je idealno vrijeme za to.

Podrška jedne utjecajne osobe bit će vam pritom od velike pomoći.

Venera i Mars u vašoj kući posla donijet će vam prilično uzburkane osjećaje te ćete trebati birati između obveza i ljubavi. Bit ćete u velikim nedoumicama i nadati se da će se vaši problemi riješiti utjecajem izvana. To, naravno neće biti tako i vi ćete se prije ili kasnije morati suočiti sa sobom.

Ostavite sve brige po strani i bavite se onim što vam diže samopouzdanje.

VAGA 23.09. – 22.10.

Poslovni pregovori i razgovori odvijat će se u pomalo neformalnom tonu, nerijetko uz kavu i ručak u gradu. Vladavina Riba ucijepit će snažan pečat vašim aktivnostima pa će vaš pristup biti ležerniji, a vi se rukovoditi osobnim inspiracijama i intuicijom.

Polazit će vam za rukom okružiti se zanimljivim ljudima i sugovornicima, a ljubav i snažne simpatije bit će osnovno obilježje vašeg novog ljubavnog stila. Strasti će biti naglašene i u životu zauzetih.

Pridavat ćete osobit značaj svome izgledu. Elegancija i estetika bit će kriterij koje ćete visoko vrednovati.

ŠKORPION 23.10. – 21.11.

Malo toga ćete moći ostvariti sami, bez pristanka i doprinosa drugih. Iako ćete razmišljati o inovacijama u poslovanju i gorljivo predlagati promjene i iskorake, bit će potrebni jaki argumenti i mnogo spretnosti da biste u to uvjerili suradnike i partnere.

Vjerojatno vam se neće svidjeti ideja da potrebe i hirovi voljene osobe imaju podjednaku, možda čak i veću snagu od vaših, no nećete imati trenutno jake adute u ruci. Pomalo ćete tragati za idealima i savršenstvom i pritom ako se ne promijenite, mogli biste doživjeti i razočarenje.

Meditacija i samo iscjeljivanje polučit će vam izvrsne učinke. Kosti, kralješnica, kardiovaskularni sustav bit će osjetljive točke.

STRIJELAC 22.11. – 21.12.

Voljet ćete slobodu koja će vam pružati neograničene mogućnosti, a svaki napad na nju doživjet ćete vrlo dramatično. U poslovnim ili obiteljskim obvezama koje će vam se nametati, vidjet ćete prepreke na putu prema ciljevima koje ste zacrtali.

Stalnost, stabilnost i sigurnost u ljubavi kojima težite neće biti lako ostvarivi. Tomu će doprinijeti ne samo vanjske okolnosti i odluke drugih, nego i vi sami. Raspirit će se i flertovi, romanse i ljubavi, a poznanstva su moguća na putovanjima i kroz virtualne susrete.

Dani ispunjeni raznovrsnim aktivnostima uključujući i kretanje bit će ključni za održavanje ravnoteže. Upišite tečaj plesa, fotografije ili umjetnosti.

JARAC 22.12. – 20.01.

U tjedan ćete zakoračiti raspoloženi. Za to ćete imati čak nekoliko dobrih razloga. Ipak, nemojte čekati da vam prilike padnu s neba, nego se borite za njih. Koristite se i prirođenom intuicijom i maštom, i nemojte dopustiti da vas preteknu glasniji i nametljiviji.

Svu tugu, nesreću ili tjeskobu „progutat će mrak“. Živjet ćete punim plućima i shvatiti da je jako malo potrebno za sreću. Ohrabrit će vas skrušeni povratak osoba koja vas je u prošlosti ostavila na cjedilu ili spoznaja da se ne trebate puno truditi, kako biste dobili što želite.

Njegovat ćete svoje tijelo, a rezultati će biti brzo vidljivi.

VODENJAK 21.01. – 18.02.

Bit ćete bogati maštom, inspiracijom i kreativnošću. Što zamislite, to ćete moći ostvariti, ako ćete imati dovoljno vjere i akcije. Smiješi vam se novi projekti koji će vam u budućnosti donijeti puno više novaca,nego što sada očekujete.

Izlazit ćete mnogo, posjećivati zabave, dobro se zabavljati, a vikend ćete provesti izvan mjesta u kojem živite. Zagrljaj Marsa i Venere u vašem znaku probudit će vaša čula. Senzualnost, igra tijela, seksualnost i duboki izljevi ljubavi, bit će ono čemu ćete težiti.

Pogled u ogledalo uvjerit će vas da je krajnji trenutak za akciju.

RIBE 19.02. – 20.03.

Nezavisnost, inicijativa, vjera, akcija i samostalnost donose uspjeh. Premda ćete biti okruženi ljudima u gotovo svakom trenutku, živjeti aktivan društveni život i njegovati poslovna partnerstva, da biste ostvarili ciljeve, morat ćete dobro znati što želite.

Amorova strelica vreba na vas, bez obzira na vaše godine, ljubavni status ili da li je to vezano uz prošlost ili budućnost. Osvajat ćete osim izgledom i duhovitim dosjetkama, pa će druga strana vrlo brzo shvatiti da ste inteligentan i intrigantan sugovornik.

Vrijeme je idealno za odvikavanje od loših navika. Pijte puno tekućine.

23. travanj 2024 10:54