StoryEditorOCM
ZabavaHUMANITARNA REVIJA

Blagdanska modna čarolija Studija Marcela i Hotela Rixos Premium Dubrovnik ove godine ima veliko srce

Piše dv
30. studenog 2023. - 09:13

Dubrovnik u prosincu postaje prijestolnica mode i ljepote. Blagdanska čarolija pod nazivom "Humanitarian hairstyle & fashion show" u organizaciji Studija Marcela i Hotela Rixos Premium Dubrovnik, treću godinu za redom, donosi "must have" prijedloge glamuroznih outfita najboljih hrvatskih dizajnera i raskošnih svečanih frizura s kojima ćete u najluđoj noći, ali i bilo kojoj drugoj važnoj prilici, zablistati i izmamiti onaj WOW efekt.

Uz predznak fashion, "Humanitarian hairstyle & fashion show" ove godine dobiva i plemenitu notu kada moda i ljepota kreću u važnu misiju pomaganja potrebitima.

“Čast mi je najaviti da će se tijekom naše gala modne večeri održati licitacija glamuroznih haljina 12 ponajboljih hrvatskih modnih brendova. Dizajneri su donirali omiljene modele iz svojih posljednjih kolekcija, a glamurozne haljine bit će ponuđene našim gostima na donatorskoj licitaciji kojom prikupljamo sredstva za podršku i rad Društva multiple skleroze Dubrovnik. Ovom bih se prilikom zahvalila svih dragim Dubrovkinjama i Dubrovčanima, našim cijenjenim klijentima, što su već unaprijed pokazali veliko srce i najavili svoje donacije. Hvala im od srca. Prikupljena sredstva idu direktno Društvu multiple skleroze, čijim ćemo korisnicima, nadam se i vjerujem, barem malo uljepšati ove blagdane!”, pojasnila je humanitarni dio revije organizatorica i direktorica lanca frizerskih salona Studio Marcela Jadranka Pezo.

Na donatorskoj humanitarnoj licitaciji sudjelovat će ELFS, Hippy Garden, Matija Vuica, Duchess, Alduk, Borza grupa, Lela Design, Ivana Jurić Design, Katarina Mamić Design, Andrea Zvono Design, XD Xsenia design i Belle Epoque.

Uz donatorsku humanitarnu licitaciju, na gala modnoj večeri "Hairstyle and fashion show by Studio Marcela" Dubrovkinje će uživati i u reviji svečanih frizura.

"Vrhunski stilisti i frizeri Studija Marcela konstantno se educiraju i prate novitete u stylingu, ali i tehnikama bojenja i šišanja, i jedva čekamo našim klijenticama predstaviti aktualne svjetske novitete i prijedloge glamuroznih frizura za novogodišnji doček, vjenčanje i slične glamurozne događaje na kojima je frizura ključni dio stylinga." - otkrila je Jadranka Pezo.

U sklopu svečane večeri, koju će voditi Davor Garić, goste očekuju glazbenici iznenađenja, revija brenda Ivana Jurić Design, a moći će uživati i u delicijama hotela Rixos Premium 08.12.2023.

02. svibanj 2024 18:24