StoryEditorOCM
ZabavaSAMO ZA ODRASLE

Bilo je to sasvim obično vjenčanje dok gosti nisu pojeli ‘malo drugačiju‘ svadbenu tortu: pogledajte kakav je urnebes nastao, snimku je pogledalo 15 milijuna ljudi

Piše MOZAIK SD
1. travnja 2022. - 10:32

Vjenčanje u Čileu postalo je viralno na TikToku jer je jedan mladić svojoj sestri pripremio vrlo posebnu svadbenu tortu, s marihuanom, a učinak je bio vidljiv kod gostiju zabave. Alvaro Rodriguez (29) stavio je marihuanu na jedan od sedam katova sestrine torte, javlja The New York Post.

Mladić je podijelio video na kojem gosti euforično plešu nakon što su kušali ovaj "čarobni" desert. Video već ima više od 15 milijuna pregleda na TikToku. Muškarac, koji živi u Santiagu, podijelio je video gostiju koji plešu kao djeca uz pjesmu Sak Noela "Loca People"., donosi Slobodna Dalmacija.

"Bilo je zabavno", rekao je Alvaro za Jam Press. "Najkomičnija reakcija bila je reakcija moje tetke. Sjećam se da su je boljela leđa i dva sata nakon što je pojela tortu bol je nestala i plesala je kao tinejdžerica."

Álvaro je rekao da su svi gosti znali da dio torte sadrži marihuanu, te da su samo odrasli kušali ovaj dio torte. Álvaro je pripremao svadbenu tortu s okusom čokolade 20 sati.

Mladenka je zamolila brata za ovu posebnu tortu nakon što je isprobala kolače s marihuanom, prenosi Jam Press.

Kanabis je u Čileu ilegalan za proizvodnju i javnu potrošnju, ali je dopušten za privatnu upotrebu kod kuće. Potrošnja je raširena i ima najveću potrošnju po glavi stanovnika u Latinskoj Americi, piše RTL.de.

04. svibanj 2024 05:39