StoryEditorOCM
ZabavaŠokiran i ljut

Bijesni turist došao na odmor pa ga dočekao nepoželjen sadržaj: Neće me više nitko vidjeti da ulazim u ovo more!

Piše dv
27. lipnja 2023. - 19:21

TikToker je nedavno izazvao veliku pozornost na društvenim mrežama zbog neugodnog iskustva koje je doživio tijekom odmora u Hrvatskoj. Video neugodnog iznenađenja koje ga je zadesilo u moru brzo je postao viralan i izazvao brojne reakcije.

TikToker je u svom videu opisao šokantnu situaciju koju je doživio u Jadranskom moru. S obzirom na brojne jahte i luksuzne brodove u okolici, odlučio se okušati kao pustolov i zaroniti u more. Međutim, ono što je vidio bilo je daleko od onoga što je očekivao.

Uzbuđen i nekoliko puta ponavljajući kako ne može vjerovati svojim očima, TikToker je opisao susret s, kako je rekao, izmetom u moru. Bio je šokiran činjenicom da je netko imao hrabrosti obaviti nuždu u istom moru u kojem je on plivao. U tom "nepoželjnom" sadržaju primijetio je čak i ostatke hrane poput kukuruza, piše kurir.rs.

Video je postao viralan, skupivši preko pet milijuna pregleda i gotovo milijun lajkova. Mnogi su se korisnici nasmijali njegovoj neugodnoj situaciji, a neki su se i našalili na račun njegovog izgovora.

02. svibanj 2024 06:30