StoryEditorOCM
ZabavaUNIŠTAVALI KULTURNU BAŠTINU

Bend je jahao topove i visio s lustera dok je Maja Šuput sve snimala; direktor TZ-a: ‘Krkanske seljačine nisu dobrodošle!‘

Piše DV
15. listopada 2023. - 17:54

Maja Šuput i njezin bend su u subotu, u sklopu team buildinga jedne automobilske kompanije, došli u Đurđevac, ali se ondje nisu baš ‘proslavili‘. 

Kako prenosi Glas Podravine, kompanija je zakupila prostor Starog grada gdje je bend divljao, a Maja snimke objavljivala na Instagramu.

image

Članovi benda Maje Šuput neprimjereno su se ponašali u Đurđevcu

Facebook/instagram/

Na snimkama koje je pjevačica podijelila mogli su se vidjeti članovi benda kako jašu topove i vise s lustera, dok u pozadini svira harmonika. Kasnije je sve videozapise izbrisala s društvenih mreža.

Cijela situacija je iznervirala direktora Turističke zajednice Grada Đurđevca Marija Fučeka:

- Dok ti krasan event iz..be kromanjonsko ponašanje krkanskih seljačina a.k.a. Samir Nurkić i Vjekoslav Polovanec..i to pod medijskim pokroviteljstvom pvc zvijezde - napisao je Mario Fuček na svom fb profilu.

- Kulturni i dobrohotni ljudi koji poštuju domaćine i baštinu su vazda dobrodošli u Đurđevac...ovakvi primitivci ne!!! Žal mi je kaj nisu ponijeli desetke šavova kao suvenirsku uspomenu iz grada Picoka - napisao je.

27. travanj 2024 13:08