StoryEditorOCM
Zabava‘NANJUŠILI‘ PSA

Belgijski tabloidi ne puštaju na miru brak Blanke Vlašić, naslovi glase: Van Gucht otkrio preljub ovim fotkama?; Da je sve istina, Splićanka bi bila upetljana u tešku sapunicu

Piše Mozaik SD
19. listopada 2022. - 08:58

Belgijskim je tabloidima očito velika preokupacija brak proslavljene splitske atletičarke Blanke Vlašić i njihovog sportskog novinara Rubena Van Guchta kojeg, sudeći po napisima, prati glas "velikog švalera", prenosi Slobodna Dalmacija.

“Ruben Van Gucht slučajno otkrio preljub ovim fotkama?” - neki su od tekstova, piše i Dnevno.hr.

A veliku pomutnju izazvale su, kako se čini, fotografije na Instagramu, na kojem je suprug Blanke Vlašić pozirao s ljubimcem, psom Mowglyjem.

Belgijski portal Voetbal 24, naime, izvještava kako je fotografije s istim psom nedavno objavila i izvjesna Charlotte Van Looy.

"Sportski voditelj navodno je varao svoju prvu suprugu s Charlotte Van Looy, bivšom suprugom Adriaana Van den Hoofa. Priča se i da je prvu suprugu varao sa svojom sadašnjom suprugom Blankom Vlašić."

Dag Allemaal piše da je “Ruben varao bivšu suprugu Laurence Van Tongerloo i sadašnju Blanku Vlašić”.

“Pobrinuo se da se glasine ponovno pokrenu. Sportski voditelj ovog ljeta je podijelio fotografije sa svojim novim psom Mowglijem. Sada se ispostavilo da njegova bivša ljubavnica Charlotte Van Looy dijeli fotografije istog psa. Nije odmah bilo jasno je li to isti pas, ali nedavna fotografija prikazuje psa koji nosi istu ogrlicu s natpisom ‘Mowgli‘" - pišu Belgijanci.

image
Instagram

Novinarka Glorije jučer je kontaktirala Blanku i zatekla je u rodnom Splitu.

Javila se jako dobro raspoložena.

"Ma kakve glasine? Koliko ja znam, i dalje sam udana!" - rekla joj je atletičarka i dodala kako je s njezinim brakom sve u redu.

02. svibanj 2024 04:48