StoryEditorOCM
ZabavaPun dojmova

Baby Lasagna: Moja pjesma vuče na hit slavnog benda? Pa njihova zajednica mi je dala podršku!

Piše dv
26. veljače 2024. - 23:57

 Dojmovi mi se još uvijek skupljaju. Ja ih pokušavam procesuirati. Sretan sam da mogu ovdje biti večeras s vama, kazao je u HTV-ovoj emisiji Otvoreno Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna. Pobjednik je Dore 2024. i predstavnik Hrvatske na Eurosongu 2024.

- Put do pobjede na Dori 2024. zvuči mi poput nekog dobrog filma, kazao je Baby Lasagna. Ne zna baš za sličnu priču u Hrvatskoj. Iznimno sam počašćen da mogu biti glavni lik u takvoj priči, dodao je.

Tomislav Štengl, voditelj projekta Dora, kazao je kako ne pamti da je netko dobio tako veliki broj telefonskih glasova kao Baby Lasagna. Baby Lasagna istaknuo je da mu je zapravo olakšavajuća okolnost to što je njegova pjesma odmah nakon nastupa zauzela na kladionicama drugo mjesto.

- Mnogi me pitaju je li to teret. Ali nije. To je samo još jedna potvrda da sam napravio dobru stvar, ja i moj tim, kazao je.

Komentare nakon jučerašnjeg nastupa nije još stigao pročitati, ali mu drugi prenose da su ljudi uglavnom zadovoljni.

- Problem s ovom pjesmom nije u ničemu drugome nego zapravo u tome da se danas radi "cut and paste" sistem pisanja pjesama. Ako slušamo pjesmu Baby Lazanje, koja je definitivno najbolje što smo mogli izabrati na jučerašnjoj Dori da konkurira na Eurosongu, ne može se ne primijetiti da neke stvari malo vuku na Rammstein, kazao je glazbeni kritičar Hrvoje Horvat.

Baby Lasagna se ne opterećuje previše s kritikama. Kakže da svatko ima pravo na svoje mišljenje.

- Nedavno je internacionalna Rammstein zajednica dala veliku podršku Baby Lasagne, a oni bi bili prvi koji bi rekli: "ovo je krađa", kazao je.

 

27. travanj 2024 08:21