StoryEditorOCM
ZabavaNE ODUSTAJE |

AVA KARABATIĆ ŽELI U SABOR Dubrovnik se treba okrenuti elitnom turizmu, a ‘najelitniji‘ dio grada izgleda kao favela u Medellínu!

Piše Lorita Vierda
13. lipnja 2020. - 21:19
Dugo je nije bilo, a odmah po otvaranju prvih hotela stigla je u Dubrovnik. Ava Karabatić time se pohvalila i na Instagramu, pozivajući Dubrovčane da joj daju svoj potpis kao nezavisnoj kandidatkinji na predstojećim parlamentarnim izborima. Usput je snimila i spot za pjesmu "Fer igra", što je, ispričala nam je, i njezin slogan u kampanji, a koliko je ozbiljna u svemu što radi, ispričala nam je u nekoliko brzopoteznih pitanja.

-Izabrala sam desetu izbornu jedinicu, Dalmatinka sam i živjela sam u Dubrovniku i ipak sam u tom gradu postala Best model Croatia 2007. godine. S obzirom da sam neovisna kandidatkinja bez stranke iza sebe, znam da će biti teško, ali vjerujem u mandat i baš zato nisam odustala od politike.

image
Mario Vukić


Snimila si i spot u Dubrovniku, o čemu se radi?

- Radi se o mojoj novoj pjesmi "Fer igra" koja glasi baš kao i moj slogan za kampanju. Izlazi uskoro, a snimala sam baš u Dubrovniku zbog ljepote grada. Uvijek kažem da su mi dva najljepša grada Dubrovnik i Zadar.

Koga od političara vidiš kao ozbiljnu konkurenciju i zbog čega si se odlučila uključiti u izbore?

- Nemam konkurencije, smatram da će drugi politički kandidati dobiti veliku konkurenciju.

Što radiš, gdje živiš, što te u zadnje vrijeme najviše zanima?

-Trenutno živim u Splitu, posvetila sam se dosta politici, antikorupciji. Zadnje dvije godine radim kao voditeljica reality programa "Parovi" pa sam često na relaciji Beograd, Zagreb, Split. Kao što sam navela, uskoro ide i pjesma i idemo jako.

image
Željko Tutnjević


Što je s ljubavnim životom?

- Doživjela sam veliki prekid veze i to me malo i kočilo u predsjedničkim izborima, ali sada sam sama i najjača. Sve oko mene je ljubav i ja živim ljubav.

Što te sve veže za Dubrovnik, kako vidiš Dubrovčane i Grad?

- U Dubrovniku sam 2007. postala best model Croatia, 2013. sam i živjela u Dubrovniku, radila na televiziji i 2017. godine sam imala promociju autobiografije. Kao diplomirana profesorica talijanskog i latinskog jezika obožavam povijest Dubrovnika, a Dubrovčani su veliki diplomati, razboriti i posebno dragi, a moram priznati da me kod Dubrovčana najviše privlači naglasak.

Kako si provela karantenu i gdje?

-Moje mišljenje o koroni je nešto sasvim drugačije. Naravno, poštivala sam sva pravila i zakone u skladu s Ustavom.

image
Ante Šunjić


Ljeto je blizu, kakvi su ti planovi?

-Trenutno sam u Royal Blue hotelu u Dubrovniku koji je na samoj obali. Očaravajući ambijent, savršena usluga i hrana tako da bih postavila protupitanje. Ima li nešto lipše od našeg Jadranskog mora i predivne obale?

Prognoza za izbore - kako ćeš proći?

-Ne volim prognoze, ali virujem da ću dobiti mandat i da ću dokazati svoju elokventnost, razboritost i borbu za Lijepu našu.

image
CROPIX


Ava kao Ava, ne može a ne dodati ono što je po njezinom mišljenju, ključ za ljepši i bolji Dubrovnik.

- Moram na kraju dodati - Dubrovnik se treba okrenuti elitnom turizmu, a posebno elitnom nautičkom turizmu, organizaciji prihvata elitnih jahti. Treba poboljšati zračne veze s ostatkom svijeta jer Dubrovnik je izolirana destinacija, i spriječiti prekomjernu izgrađenost pojedinih dijelova grada, npr. Ploče. Najelitniji dio ne izgleda kao najelitniji dio, već izgleda kao favela u Medellínu!
24. travanj 2024 08:59