StoryEditorOCM
ZabavaDUBROVAČNIN KRITIZIRAO

Andrija Jarak o ovogodišnjoj Dori: ‘Nakon dva sata kreveljenja, izađe čovjek i održi im školu pjevanja‘. Pljušte komentari na njegovu objavu, a što vi mislite o Letu 3?

Piše dv
12. veljače 2023. - 10:35

Dubrovački novinar i reporter Andrija Jarak je na svom Facebook profilu komentirao ovogodišnje izdanje Dore i pobjednike tog prestižnog glazbenog showa koji će predstavljati Hrvatsku na Euroviziji.

- Cetinski prekucao igricu - konstatirao je Jarak.

- Nakon dva sata distonavanja, kreveljenja i (u nekim slučajevima) pravljenja budale od sebe, izađe čovjek i održi školu pjevanja - osvrnuo se na nastup Tonyja Cetinskog i ukazao na, prema njemu, nedostatak pjevačkih vještina ili ozbiljnosti kod večerašnjih pjevača, odnosno, natjecatelja, donosi Jutarnji list

Također, Jarak je bio oštar prema pobjednicima, riječkom bendu Let 3 i njihovoj pjesmi "Mama ŠČ".

- Naravno da će pobijediti oni "najotkačeniji" koji se zadnjih deset, petnaest godina ne mogu sastati s pjesmom - direktno kritizirajući slavan rock bend.

Na upit jednog od komentatora ima li nešto protiv pobjednika, Jarak je odgovorio: "Apsolutno".

Andrijin post izavvao je brojne komentare, poput  " Andrija Jarak je bio i ostao kralj! Konačno da netko napiše istinu", " Dragi prijatelju, treba raspustiti ekipu koja vodi Doru!!! Tu je početak karcinoma!!!", "Oni se ne mogu sastati s pjesmom kao ni ti s kvalitetnom novinarskom gazom. Jedino sto je njihova karijera puno bolja i kvalitetnija nego tvoja. Njih ce pamtiti tebe vrlo brzo i lako zaboraviti".....

 

09. svibanj 2024 07:32