StoryEditorOCM
ŠpicaSVJETSKA FACA

Biste li na Stradunu prepoznali zvijezdu filma ‘Vrag nosi Pradu‘ i Mary Poppins? Hollywood nam ne može odoljeti, danas smo snimili slavnu Emily Blunt, došla je radi supruga, tu su i kćerkice

Piše Anđelka Kelava
12. veljače 2022. - 15:16

Slavna britanska glumica Emily Blunt prođirala je danas Stradunom i izazvala veliku pozornost. Opušteno je uživala u ljepotama grada sa svoje dvoje djece, a  zabilježio  je to naš fotoreporter Božo Radić. 

Glumičin suprug John Krasinski trenutno u Dubrovniku snima američku TV seriju "Jack Ryan" u kojoj igra ulogu analitičara koji pokušava razotkriti uzorak u terorističkom komunikaciji.  Inače, u Grad uz Krasinskog stigli i glumci Michael Peña i Michael Kelly, a snima se u porušenom hotelu Belvedere, kao i u samom Dubrovniku, pa se ove hollywoodske zvijezde mogu vidjeti u svako doba u blizini seta. Od ovoga vikenda ekipa je preselila u Cavtat, gdje se nastavlja snimanje. 

Emily i njihove kćeri, sedmogodišnja Hazel i petogodišnja Violet, došle su  posjetiti Dubrovnik te uživaju dok tata snima.

Emily Blunt je dobitnica  različitih priznanja, uključujući nagradu Zlatni globus, nagradu Udruženja filmskih glumaca i nagradu za kritiku, uz nominacije za tri filmske nagrade Britanske akademije. Blunt je glumila u glumačkoj predstavi Kraljevska obitelj 2001. 

Emily i John u braku su od 2012. godine, a zajedno su glumili u horor trileru ‘Mjesto tišine‘.

-Naša se ljubav dogodila sasvim prirodno. Bio sam veliki obožavatelj Emily Blunt i prije nego što sam je osobno upoznao i nastavio sam biti njezin obožavatelj u svemu što radi. Jedno smo drugome iznad svega velika potpora. Imamo poslove kakve imamo, oni uključuju brojna putovanja i razne obaveze, ali nama se sve bazira na tome da se što prije vratimo kući i budemo zajedno, to nam je najvažnije, izjavio je jednom prilikom Krasinski. 

03. svibanj 2024 04:43