StoryEditor
ŠpicaNONO OBZNANIO SVIJETU |

PRINOVA U OBITELJI NAJBOGATIJEG HRVATA Davor Lukšić treći put postao otac, supruga Cristel Carissi rodila djevojčicu neobičnog imena

Piše DV
1. listopada 2021. - 10:50
Davor Lukšić s bakom i suprugom Cristel Carrisi na otvorenju Hotela Excelsior 2017.  Tonci Plazibat/Cropix

Vlasnik Jadranskih luksuznih hotela i najbogatiji Hrvat Davor Lukšić i njegova supruga Cristel Carrisi treći su put postali roditelji. Rođenjem djevojčice pohvalio se djed Al Bano, slavni talijanski pjevač koji je, kao i dva puta dosad, otkrio ime unučice koja će se zvati Rio Ines.

Davor Lukšić i Al Banova kći upoznali su se 2012. u New Yorku, a vječanje je uslijedilo četiri godine kasnije u povijesnom talijanskom gradiću Lecceu. Prvog sina koji se rodio 2018. nazvali su Kay Tyrone, a godinu kasnije stigla mu je sestrica Cassia Ylenia.

Mediji javljaju kako peteročlana obitelj još stanuje u vili na Pantovčaku, koju su unajmili od kapetana Vatrenih Luke Modrića.

Iako Davor i Cristel nisu javno govorili da čekaju novu prinovu, djed Al Bano izvijestio je o novoj unuci u televizijskom intervjuu, otkrivši kako je njegova kći Cristel, koju je dobio s glumicom i kolegicom s glazbene scene Rominom Power, rodila još jednu djevojčicu.

item - id = 1131495
related id = 0 -> 1129346
related id = 1 -> 1107929
03. listopad 2021 10:50