StoryEditor
ŠpicaTOČNO U PODNE |

PRIGODNO UZ 8. OŽUJKA Vedran Ljubenko ima novi bend ‘šta Će Oni‘ i singl koji slavi žensku snagu

Piše dv
6. ožujka 2021. - 17:50
Vedran Ljubenko na Dan žena objavljuje novi spotScreenshot

Vedran Ljubenko ima novi singl! Poznat je publici po nastupima u The Voice i A strani te po autorskom debi albumu izdanom prošle godine, a marljivi umjetnik je u karanteni oformio novi bend “Šta Će Oni” i pripremio album koji izlazi već u svibnju ove godine.

Prije najavnih singlova poslali su nam lijepu čestitku za Dan žena u obliku pjesme “Ona ne treba pomoć” i pratećeg spota.

“Ovu pjesmu nismo napravili da bude pjesma, a video nismo snimili da bude spot. Ova pjesma nije podilazeći lov na tantijeme, a spot nije kolekcija poznatih instagram profila za prikupljanje lajkova. Ova pjesma je poziv da idete svojim putem i radite točno ono što bi htjele raditi kad ne bi postojala društvena očekivanja i ograničenja. Video slavi borbu žena koje uporno i s puno ljubavi rade na životu kakav žele imati i promjenama koje žele vidjeti. Bez kulta ličnosti – jer njihov rad govori dovoljno.”

Mladi glazbenici očito i slušaju vlastite savjete – naime, za svu glazbu, tekstove, produkciju i video uratke za album odgovorni su samo članovi benda.

Novi singl Vedrana Ljubenka možete poslušati u nastavku, a novi spot možete pogledati premijerno na Youtube-u, 8. ožujka točno u podne.

19. travanj 2021 10:39