StoryEditorOCM
ŠpicaStariš li ti, ženo?

Figura za čistu deseticu: Severina s Maldiva počastila pratitelje atraktivnim fotografijama u bikiniju, oni su puni hvale za izgled omiljene zvijezde

Piše DV/ JL
24. veljače 2023. - 12:07

Popularna pjevačica Severina Vučković ovih dana odmara na Maldivima, a svoje je pratitelje na društvenim mrežama počastila atraktivnim fotografijama u kupaćem kostimu.

U bikiniju tigrastog uzorka Seve je s osmijehom na licu i rukama u zraku pozirala na pješčanoj plaži, a brojni obožavatelji uputili su joj komplimente na račun izgleda, piše jutarnji.hr.

"Stariš li ti, ženo", "Draga Seve, izgledaš kao avion, dvomotorac", "Izgleda bolje nego bilo koja mlađa plastična žena", "Da se zasrame ove mlađe kako izgleda ova žena", "Nestvarno savršena žena" - glasili su samo neki od oduševljenih komentara na Instagramu.

image

Severina nedavno na dodjeli nagrada Zlatni studio


 

Darko Tomas/Cropix

Podsjetimo, najveća zvijezda naše estrade na Maldivima je uživala sa svojim najdražim muškarcima. Pjevačica je, naime, proslavila dva rođendana istodobno: onaj svog sina Aleksandra, koji je navršio jedanaest godina, kao i onaj svog menadžera Tomice Petrovića (54), koji je igrom slučaja rođen na isti dan kao i sin njegove zvijezde: 20. veljače. Svojim dečkima dobro raspoložena Severina otpjevala je ‘Happy Birthday‘, a video snimku objavila je na Instagramu.

 

 

19. travanj 2024 04:27