StoryEditorOCM
Noćni životbračni problemi

Muškarac potražio pomoć: ‘Seksamo se jednom mjesečno, ali ja bih htio barem dva-tri puta tjedno. Volim svoju ženu i ne želim ju prevariti, ali...‘

Piše Mozaik SD
20. rujna 2022. - 08:59

Poznatoj psihoterapeutkinji The Suna Deidre jedan se muškarac obratio jer njegova supruga ne želi da budu intimni, prenosi Slobodna Dalmacija.

- Moja supruga bježi od seksa i umoran sam od toga. Ona želi odnos samo jednom mjesečno, a ja bih dva ili tri puta tjedno. Ne mislim da je to sebično. Oboje imamo 34 godine i zajedno smo sedam godina, od čega u braku dvije. Imamo dvoje male djece – započeo je.

- Na početku veze nismo mogli držati ruke dalje jedno od drugog. Seksali smo se u svakoj pozi, na svakom mjestu, nekoliko puta dnevno. Ali, nakon vjenčanja, njen libido više ne postoji.

Povremeno pristane na seks samo da mi udovolji, a uvijek doživi orgazam. Ostatak vremena, moram zadovoljiti sam sebe ili sam frustriran.Volim je i ne želim je prevariti, ali ovo me nervira - nastavio je. 

Psihologinja je odmah imala spreman odgovor. 

- Normalno je da se količina seksa smanjuje kako se vaša veza razvija. A kad dođu djeca, često ste preumorni ili opterećeni. Razgovarajte sa svojom ženom i recite koliko vam nedostaje intimnost kao i da želite to riješiti. Vraćanje romantike u vašu vezu može pomoći - odgovorila mu je.

19. travanj 2024 11:24