StoryEditorOCM
ModaŠIK IZDANJE

Veleposlanica Srbije u Hrvatskoj iznenadila outfitom na sastanku s Milanovićem. Srpski mediji pišu da je prekršila pravila diplomatskog odijevanja, pljušte komentari na Twitteru

Piše DV/PSD
8. studenog 2022. - 12:10

Nova veleposlanica Srbije u Hrvatskoj Jelena Milić iznenadila je modnom kombinacijom koju je odabrala za sastanak s hrvatskim predsjednikom Zoranom Milanovićem prilikom predaje vjerodajnica na Pantovčaku, prenosi Slobodna Dalmacija.

Milić je tom prilikom odjenula bež hlače i košulju u istoj boji, ukrašenu leopard printom. Kombinaciju je upotpunila zlatnim remenom i upečatljivim nakitom, a neki su zamjetili i ponešto intenzivniji make up na njenom licu.

‘Ovom je kombinacijom prekršila prešutna diplomatskog odijevanja, koja, recimo, naše političarke mahom poštuju, birajući neutralne boje i krojeve, a to su primijetili i tviteraši, koju su brže bolje krenuli komentirati styling ambasadorice‘, piše Nova.rs.

„Zašto leopard print?“, „Pa htjela je motiv tigra, ipak smo mi (ekonomski) tigar, ali malo je pomiješala životinje“, „Žena mačka“, „Jel‘ ovi leopard motivi  pripadaju srpskom naslijeđu“…, neki su od komentara na društvenoj mreži.

 

26. ožujak 2023 20:48