StoryEditorOCM
ModaODLUČILA JE TUŽITI

Šokantno iskustvo 40-godišnje Maje s botoksom: ‘Nisam mogla otvoriti usta, pale su mi oči‘. Objavila stravične fotke

Piše SD
12. siječnja 2023. - 10:24

"Išla sam na botoks i doktor me unakazio! Mjesecima se nisam mogla nasmiješiti, mišići na licu su mi bili ukočeni! Tek sada, gotovo pet mjeseci nakon zahvata, moji zubi se konačno vide kad se smiješim. Želim tužiti kliniku, uništili su mi nekoliko mjeseci života!" - ovako je ispričala 40-godišnja Beograđanka Maja Božović, koja je doživjela traumatično i krajnje neugodno iskustvo, prenosi Slobodna Dalmacija.

Budući da se brojne djevojke i žene danas upuštaju u slične estetske zahvate, ova je priča još jedna potvrda koliko treba biti oprezan i paziti kod koga se naručuje na tretmane.

Maja je ispričala za Kurir kako se na tretman botoksiranja čela, obrva i sljepočnica naručila 23. kolovoza prošlog ljeta u privatnoj klinici “Atlas”. Tvrdi da su je ondje uništili jer su joj dali više botoksa nego što je bilo potrebno, i to vrstu koja nije predviđena za estetske zahvate, zbog čega su joj otkazali mišići lica.

image

Maja Božović prije zahvata...

Privatni album

- Čekala sam 45 minuta, tek tada me primio doktor Lazar Pajović, a kod njega nisam imala zakazano. Čim sam sjela, počeo je stavljati botoks i protiv moje volje ubrizgao mi ga u područje jagodičnih kostiju, ispod očiju!

Prije toga mi nije rekao ni "dobro jutro". Uhvatila sam ga za ruku i rekla da nije rečeno da će se na to mjesto ubrizgati botoks. Ustala sam i tada je došla liječnica koja me je i trebala primiti. Rekao joj je da se žalim da ima tešku ruku. Nakon tri dana sam se probudila tako da nisam mogla otvoriti usta, oči su mi pale, nisam se mogla nasmijati. Ljudi su me zaustavljali i pitali što mi se dogodilo - ispričala je Maja Božović.

image

... i nakon botoksiranja na neželjenim mjestima

Privatni album

Kuriru je priložila i fotografiju kako je izgledala mjesecima nakon neželjenog zahvata, kao i prepisku s klinikom.

Ispričala je kako je 14. rujna otišla na Hitnu pomoć zbog promijenjenog govora i pada lica. U izvješću iz bolnice stoji da joj je utvrđena blaga slabost mišića u pojedinim regijama. Kako je vrijeme prolazilo, počela se bojati da će posljedice biti trajne, pa je odlučila angažirati odvjetnika.

image

Majina prepiska s klinikom

Privatni album

Neurolog jedne klinike ustanovio je 20. listopada da ima "vrlo izražen poremećaj neuromuskularnog prijenosa u pregledanim mišićima lica".

Sudski vještak neuropsihijatar utvrdio je da je Maja Božović proživjela "duševne boli uzrokovane unakaženjem" te da je patila jer se nakon intervencije vidjela ružnom, a htjela se uljepšati.

Iz Kurira su pozvali prozvanu kliniku "Atlas", no nisu htjeli komentirati slučaj.

20. travanj 2024 07:35