StoryEditor
ModaSTREET STYLE

Nemate pojma što odjenuti, prijelazno doba vas izluđuje? Iskopirajte Splićanke, one uglavnom znaju kako ‘s malo čarolije‘ izgledati sjajno

Piše M.K./ sd
29. listopada 2021. - 15:40

Mnogima je ovo jesensko doba, koje u Dalmaciji znači "i totalno ljeto i crnu zimu" u dva dana razlike, i modno najkompliciranije, donosi Slobodna Dalmacija.

Još se nisu pospremile ljetne haljine iz ormara (a i zašto bi, u Splitu ih na "guste čarape" nosimo i usred zime), ni sandale ni šlapice, jer je živi gušt popiti u njima kavu u sunčanu subotu naprimjer, ali jutra su svježija, kao i večeri, tako da treba biti vješt stilski strateg kako bi se pomirilo sve potrebe i osjećalo modno zadovoljno.

Većini je modno zadovoljstvo ipak potrebno. Što uopće ne znači da većina teži biti u trendu i opsjednuto slijediti modne diktate, dapače.

Otkad je modna originalnost dobila na cijeni, a dobila je itekako već duži niz godina, stilski zaigrani individualci okuražili su se biti ono što jesu i učinili svijet oko nas zanimljivijim i uzbudljivijim.

image
Joško Šupić/Cropix


Tome svjedoče, baš kao i ulice brojnih drugih hrvatskih gradova, i splitske.

image
Joško Šupić/Cropix
image
Joško Šupić/Cropix


U prosječan radni dan, u "gluvu uru" kako bi se u Splitu reklo, kad ništa posebno nije motiviralo ni na okupljanje, ni na poziranje, naš je fotoreporter učinio đir i donio modni zapis, koji baš može poslužiti kao izvrsna inspiracija za modno nesigurne i neodlučne.

image
Joško Šupić/Cropix
image
Joško Šupić/Cropix
image
Joško Šupić/Cropix
image
Joško Šupić/Cropix


VIŠE FOTOGRAFIJA U NAŠOJ GALERIJI GORE.

item - id = 1138918
related id = 0 -> 1147368
related id = 1 -> 1144749
08. prosinac 2021 07:05