StoryEditorOCM
ModaLELLA DESIGN |

MODA U UMJETNIČKOJ GALERIJI Šljokice i detalji od čipke opet su ‘in‘, a Džemila Dilberović ima još niz kreativnih ideja

Piše Lorita Vierda
26. lipnja 2021. - 19:14

Počelo je! Niže se event za eventom, a u prvom ovogodišnjem zanimljivom i na visokoj razini održanom nedavno u Umjetničkoj galeriji sudjelovala je i dubrovačka dizajnerica Džemila Dilberović ispred brenda Lella Design. Modeli su u prekrasnom ambijentu nosile Lella haljine, prepoznatljive po bogatim materijalima, šljokicama i čipkanim elementima, kao stvorenima za high end događanja.

image
Tonci Plazibat/Cropix

Nećemo još otkrivati pojedinosti samog eventa kojeg ćemo donijeti u jednom od idućih brojeva Moskara, ali otkrit ćemo da su se Džemiline haljine i prekrasni modeli itekako uklopili u cijelu priču snimanu na vrhunskoj razini. A kako sve skupa ima veze s glazbom i to onom plesnom i još jednom Dubrovkinjom koja je u posljednjih godinu dana okrenula veliku životnu stranicu i počela se baviti onime što voli, a to je glazba, cijeli događaj dobio je jednu sasvim drugu dimenziju.

image
Tonci Plazibat/Cropix


Džemila Dilberović, kako priča, preživjela je pandemijsku godinu zahvaljujući upravo neprekidnom radu i planiranju za neka bolja vremena koja, čini se, dolaze. Jer planovi su veliki, uključuju međunarodnu modnu scenu, gdje drugo nego na najljepšoj pisti - Stradunu.


Haljine Lella design nosile su modeli Alma Dilberovic, Paula Pušic, Hana Dilberovic, Mia Prguda, Paula Makljenovic, Antonia Makljenovic, Chiara Dea Franceshi, Nina Jakic, Marta Vugdelija, Linda Lučić, Lea Matić i Antea Pozniak, a za make up i frizure bila je zadužena Ana Obradović Skračić iz Ana‘s Studija.

image
Tonci Plazibat/Cropix
24. travanj 2024 02:41