StoryEditorOCM
ModaSUPER IDEJA

Genijalan trik za vješanje duge odjeće u malom ormaru! Sve što trebate su ove dvije vješalice

Piše dv
8. prosinca 2022. - 09:23

Vrijedi napomenuti da trik nije ograničen na haljine i kapute. Možete ga koristiti i za kombinezone pa čak i razne posteljine.

Koliko god često organizirali ormar, dugi kaputi i haljine mogu ga učiniti neurednim. To je osobito istinito ako imate niski ormar ili predmete odložene u podnožju, poput kutija, posteljine, druge odjeće... Duge tkanine mogu se izgužvati pri dnu, a jednako tako zapeti za druge predmete čineći da ormar izgleda neuredno, donosi Dom i dizajn

Srećom, za to postoji jednostavan trik. Kao što korisnica Instagrama @jillcomesclean objašnjava u korisnom videu, sve što trebate su dvije vješalice: jedna sa kopčama i jedna bez.

image

Trik za vješanje duge odjeće u ormaru

Jillcomesclean/instagram/

Stavite predmet na vješalicu bez štipaljki, baš kao što biste inače. Zatim pričvrstite kopče druge vješalice na dno. Preklopite predmet i postavite donju vješalicu na gornju.

To će spriječiti višak tkanine, što će vam omogućiti da uredno objesite predmet.

Tako jednostavno!

"Volim ovaj savjet za mojih dugih haljina. Imam puno ljetnih haljina i na kraju gurnem donji dio između svog ostalog na podu svog ormara", komentirala je jedna korisnica.

Vrijedi napomenuti da trik nije ograničen na haljine i kapute. Možete ga koristiti i za kombinezone pa čak i razne posteljine.

26. rujan 2023 21:36