StoryEditorOCM
ModaAndrea Zvono

Boravak u Emiratima bio je idealna prilika: Proljeće i ljeto bit će obgrljeni svilom i satenom iz Dubaija!

Piše Lorita Vierda
28. veljače 2024. - 20:53
Tekstil u Dubaiju uglavnom je orijentiran na svilu i saten, materijale koji najbolje grle tijelo, a usput hlade i pružaju ne samo udobnost već su i estetski nenadmašniPrivatni Album Az/

Spajanje ugodnog s korisnim i ovog je puta pošlo za rukom dubrovačkoj modnoj dizajnerici Andrei Zvono. Imala je tu sreću i otputovala u jednu od zadnjih godina najtraženiju destinaciju - Dubai. pa kad je već uživala i razgledala brojne gotovo nevjerojatne građevine, stvari, okusila kulturu i život Dubaija, odlučila je sve spojiti i s novim poslovnim pothvatima.

Ujedinjeni aarapski emirati definitivno je mjesto gdje se mogla okrenuti onome što dobro poznaje i čime bi mogla upotpuniti svoju novu kolekciju, ali i završiti humanitarne projekte u kojima godinama sudjeluje te svim ljubiteljicama njezinih haljina osvježiti garderobu. Andrea je odlučila, oduševljena golemom ponudom, razgledati i kupiti nove materijale za nadolazeće toplije dane i kolekciju proljeće/ljeto 2024.

image

Boravak u Dubaiju Andrea iskoristila i za nove poslovne kontakte

Privatni Album Az/

Ne reče se bezveze ‘u svili i kadifi‘

Treba nam udobno, ugodno, lijepo i neobično, lagano, ono što nas hladi ali i nešto od čega će vam se oko odmah zaustaviti na nečijoj kreaciji, i Andrea je našla upravo to, a oduševljenje je nakon kupnje i dogovora itekako veliko.

-Materijali su jako fini, većinom se radi o svili i satenu, a što se tiče uzoraka i dizajna, tu ne treba previše govoriti, boje i dezeni govorit će za sebe. kao i uvijek kad je ‘topla‘ kolekcija u pitanju, imat će puno živih boja, veselih dezena koji sami po sebi podižu raspoloženje, a sve to uvijek je nosivo, i u dnevnim ali i u posebnim, svečanim i večernjim kombinacijama- ispričala nam je Andrea.

image

Butiga materijala u Dubaiju, jedna od nebrojenih koja privlači i domaće i turiste iz cijelog svijeta. Izbor svile i satena gotovo je neograničen

Privatni Album Az/

Boje su joj, dodaje, najvažnije od svega, a poseban sjaj novih materijala za nju je otkriće i veliki izazov.

-Već sam u kontaktu s novim suradnicima i ako se odaziv za nove materijale pokaže dobrim, što ću svojim klijentima i suradnicima predstaviti uskoro, krećemo sa slanjem. Takav dogovor puno toga olakšava, pa je preda mnom još nekoliko novih izazova po ovom pitanju suradnje" - priča Andrea koja je još pod dojmom posjećenog emiratskog grada koji vrvi živitom što se, uostalom, vidi i na materijalima.

image

Mali sneak-peak nove kolekcije Andree Zvono proljeće/ljeto 2024.

Privatni Album Az/

Novi projekti za veliku obljetnicu

No osim novih plodnih suradnji, Andrea, kao i svake godine, i ove godine priprema novu, svečanu haljinu za jednu maturanticu. Projekt je to u kojemu hrvatski dizajneri daruju po jednu maturanticu bez odgovarajuće roditeljske skrbi kroz Zakladu Hrvatska za djecu. Osim poklona koji će ovim maturanticama uljepšati najvažniju i najljepšu noć za svaku djevojku koja uskoro završava srednjoškolsko školovanje, maturantice svake godine nose i reviju i zablistaju najprije na pozornici i modnoj pisti, a potom i na vlastitoj maturalnoj zabavi. Andrea se strašno veseli ovom projektu u kojemu sudjeluje već dugi niz godina, no i predano radi na novoj kolekciji. A priprema i još jednu lijepu, veliku i okruglu obljetnicu.

image

Ulazak u butige tekstila u Dubaiju je cjelodnevni pothvat, teško je izaći, a još teže odlučiti - priča dubrovačka dizajnerica Andrea Zvono

Privatni Album Az/

-To me zasad zaista najviše veseli! Čekamo srpanj, to je mjesec kad ću proslaviti velikih deset godina od otvorenja mog butika. Gledajući unatrag, tko bi rekao da je prošlo već deset godina, a opet, koliko smo toga napravili, možemo biti ponosni. A što ćemo napraviti? E to neka zasad ostane iznenađenje!"

image

Ulazak u butige tekstila u Dubaiju je cjelodnevni pothvat, priča dubrovačka dizajnerica Andrea Zvono

Privatni Album Az/
21. travanj 2024 13:39