StoryEditorOCM
ModaŠTIKLA ILI ŠLAPA?

Basnoslovno skupe: ‘Ja ih nosim na ribanje ili kad idem bacit‘ smeće, a sad ću ih gledati drugim očima!‘

Piše Dubravka Marjanović Ladašić
25. srpnja 2024. - 21:34

Ruku na srce, bili smo uvjereni da nikad nećemo imati priliku vidjeti uživo nekoga tko bi ih uistinu nosio. Kad su se tek pojavile na tržištu, 2021. godine, izgledale su kao šala, iako su rezultat suradnje dvaju popularnih brendova. Riječ je o poslovnom dogovoru Crocsa i Balenciage, a prodaju se u četiri boje - zelenoj, rozoj, crnoj i bijeloj.

VISOKA MODA U ZABAČENOM MJESTU

Crocsice na petu - ima li netko dovoljno odvažan da prošeće u njima? Ima, i to u malom mjestu na Pelješcu gdje biste to najmanje očekivali. Zgodna, sredovječna žena u uskoj vesti pojavila se u lokalnom kafiću s upadljivo rozim gumenim sandalama na visokim crnim petama na nogama. A to nije moglo ostati nezapaženo.

image

Crocs Madame u rozoj boji

čitatelj/

Fotografiju nam je poslao čitatelj, uz komentar: ‘Nisam ni znao da ovo postoji. Ja ih nosim na ribanje ili kad idem bacit‘ smeće, a sad ću ih gledati drugim očima!‘, rekao je.

Inače, gumene sandale na petu kojima je službeni naziv Crocs Madame nisu nimalo jeftine - nove se prodaju po cijeni od 495 eura ili nekadašnjih 3700 kuna, a ako su roze, cijena im doseže i 1000 eura. Pa tko voli - nek‘ izvoli! 

06. rujan 2024 18:00