StoryEditorOCM
ModaNE PREDAJE SE!

Anđa Marić dirnula fanove novim videom: ‘Napravila sam prve korake nakon 7 godina u okovima svoga tijela‘

Piše Mateja Šebalj/JL
25. travnja 2022. - 11:41

Glazbenica i nekadašnja manekenka Anđa Marić prije devet godina je dobila dijagnozu multiple skleroze, autoimune bolesti središnjeg živčanog sustava koja joj je zauvijek promijenila život.

O svojem zdravstvenom stanju redovito obavještava svoje pratitelje na društvenim mrežama, a sada je na Twitteru objavila snimku s terapije i sa smješkom na licu pohvalila se svojim prvim koracima, donosi Jutarnji list.

"Inače, doživjela sam pravu renesansu u bajnoj Opatiji (Thalassoterapija) i prije četiri dana učinila prve samostalne korake, nakon 7 godina bivanja u okovima svog tijela, smrznuta i zaleđena od emocionalnih šokova. Sada hodam kao beba, ali znate bebe, uskoro ću...", napisala je Anđa na Twitteru, a u komentarima joj mnogi pružaju podršku i poručuju da se vesele njenom velikom napretku.

Podsjetimo, glazbenica se od 2012. godine bori s multiplom sklerozom. Liječničke prognoze nisu bile optimistične za Anđu, ali nije gubila optimizam čak ni kad je zbog bolesti ponovno morala učiti hodati i govoriti. Ipak, njezin vedri duh je neuništiv.

24. rujan 2023 03:22