StoryEditorOCM
Kućni ljubimciNEVJEROJATNO

Usred noći na Hrvaticu je skočila njezina mačka i cijelu je izgrizla. Žena je puna ogrebotina, modrica, pogledajte...

Piše MOZAIK SD
11. veljače 2023. - 19:17

Nisam više sigurna volim li mačke. Naime, moja mačka me napala sinoć dok sam spavala. Da, dok sam spavala. Nije prestajala jedno 10 minuta dok ju nisam uspjela uhvatiti u deku i izbaciti na terasu jer me htjela ubiti. Inače je maza, spava s nama u krevetu. Ima li netko ideju koji bog joj se dogodio s glavom jer se užasavam vlastitu mačku pustiti nazad u kuću? Ženka je, sterilizirana. Sad kad vrtim film, jučer se ona sva ušetala po kući, tamo vamo tamo vamo. I navečer je režala na nekog đavla gore na katu, napisala je jedna žena iz Hrvatske u popularnoj grupi za kućne ljubimce, priložila je i fotoografije.

image

F B

image

F B

U komentraima je bilo dosta savjeta:

- "O Bože, ta više ne bi meni u kuću"

- "Maca spremna na fight je maca koju netko drugi ugrožava, pitanje je tko ili što..."

- "Mene je napao od bake mačak (mazila dam ga i obožava me). Nakon toga su išli veterinaru i napravili sve žive pretrage. Uspostavilo se da mu se kralježak "otkrhnuo". Drugim riječima ozlijedio je kralježak toliko sitno i neprimjetno i ako mu točno kod maženje pogodiš taj kralježak njega je ubilo od bolova. Savjetujte se s veterinarom"

- "Morate obavezno vetu.. Za početak da se isključi bjesnoća jer ste u tom slučaju i Vi opasno ugroženi ako se ne cijepite. Nemojte se igrati s tim!

- "Neka vam se liječnik dobro posveti, ponekad ujedi i ogrebotine mačke nisu bezazleni. Na žalost ja sam u obitelji imala takav problem. Pokojnu baku mi je ugrizla mačka koja je izletela iz kontejnera dok je žena išla iz dućana. Žena je bila izuzetno vitalna, vodila je računa o cijelom domaćinstvu. Međutim, od tog ugriza godinu dana posle žena je počela rapidno propadati. Ispitivanje je pokazalo da se u njenom organizmu nastanjio neki parazit, baka je na kraju umrla."

image

F B

22. rujan 2023 23:29