StoryEditorOCM
Gastroa rođaci dolaze

Žena otvorila tek kupljeno pakiranje kora za pitu i šokirala se: ‘Život mi se smučio. Bila sam bijesna...‘

Piše Vijesti SD
17. svibnja 2023. - 12:49

Beograđaka K.A. kupila je u jednom dućanu kore za pitu koje nisu bile na akciji i nije im prošao rok trajanja, ali su ipak bile pljesnive, piše Kurir.

"U nedjelju kasno popodne su se najavili rođaci da dolaze u goste. Budući da sam imala tortu i neke kolače htjela sam pripremiti pitu za sestričnu. U gradu sam svratila do dućana koji nije blizu moje zgrade, ali jedini je radio. Došla sam kući i požurila se napraviti pitu.

Napravila sam smjesu i otvorila pakiranje te sam osjetila užasan smrad, bila sam u šoku. Odmah sam znala da su kore pokvarene", priča Beograđanka za Kurir i dodaje:

"Otvaram jednu po jednu, a smrad je sve veći. Život mi se smučio. Bila sam bijesna zbog toga što sam bila upozorena da u tom dućanu ne kupujem, ali sam zbog manjka vremena morala. Nisam se nadala da ću kupiti pljesnive kore."

"Pitam se provjeravaju li oni uopće robu. Tko zna koliko potrošača je kupilo ove pokvarene kore. Kajem se što nisam imala vremena da odem i vratim ih", upozorava Beograđanka i apelira na potrošače da dobro pogledaju robu koju kupuju ako je to moguće.

Fotografiju pljesnivih kora pogledajte OVDJE.

24. travanj 2024 12:12