StoryEditorOCM
GastroSlatki život

Jede vam se kolač, a imate banane i 15 minuta? Evo rješenje za brzu slasticu, koju obožavaju i djeca

Piše PSD
6. veljače 2022. - 23:41

Svi ponekad tražimo neki jednostavan kolač koji se može napraviti bez puno muke, a naš je današnji prijedlog primjer slastice koju baš svatko može pripremiti bez ikakvih problema. Uz to je iznimno fina i kremasta, pogodna za sve one prilike kada nemate na raspolaganju puno vremena.

Brzi kolač s bananama može se napraviti za samo 15 minuta posla i kada to kažemo zaista ne pretjerujemo. Krema se radi na bazi pudinga od vanilije, a u nju smo dodali maslac (prema želji možete koristiti i margarin), kao i kiselo vrhnje. Za sada je zaista jednostavno, zar ne?, piše Recepttura, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Brzi kolač s bananama koji najviše vole djeca

Za punoću okusa koristili smo natrgane Petit Beurre kekse koje smo umijesili u kremu. Kremu smo potom naslagali u dva sloja, te između njih poredali narezane banane. Žlicom smo sve lijepo oblikovali i popunili praznine, te na kraju sve prekrili slojem šlaga. Mi najviše volimo onaj mliječni od slatkog vrhnja, ali prema želji možete koristiti i biljni ako vam je tako draže.

I to je to. Najviše vremena otići će zapravo na hlađenje budući da je ovaj brzi kolač s bananama najbolji kad se upravo izvadi iz frižidera. Osvježavajuć je, kremast i jako fin, a djeca će njime biti oduševljena, piše Recepttura.

Sve detalje pogledajte u novom videoreceptu:

26. travanj 2024 09:29