Županija Župa dubrovačka

POVODOM OSVAJANJA PRVOG MJESTA U ŽUPANIJSKOJ NOGOMETNOJ LIGI (U10)

Mladi nogometaši Župe dubrovačke na prijemu kod načelnika Silvija Nardellija

POVODOM OSVAJANJA PRVOG MJESTA U ŽUPANIJSKOJ NOGOMETNOJ LIGI (U10)
Općinski načelnik Silvio Nardelli i pročelnik Jure Marić ugostili su pobjednike Županijske lige za dječake do 10 godina, mlade nogometaše Župe dubrovačke s njihovim trenerima Velimirom Kajbom i voditeljem omladinske škole Ivicom Karabogdanom. Na završnom turniru u Čibači osvojili su prvo mjesto s pogodak razlikom 19:0.

Predsjednik Župe dubrovačke Đuro Lonza predstavio je mlade nogometaše i njihove trenere, pohvalio ne samo njihov uspjeh nego i sportsko ponašanje svih generacija mlađih uzrasta na čemu klub inzistira. Lonza je zahvalio Općini Župa dubrovačka na velikoj pomoći koju pruža u realizaciji izgradnje pomoćnog nogometnog igrališta s umjetnom travom koji bi do početka sljedeće nogometne sezone trebao biti u funciji.

Načelnik Nardelli je istaknuo  kako je Općina još prošle godine osigurala 200.000 kuna koji se odnose na građevinske radove pripreme pomoćnog nogometnog terena. Uslijedila je donacija HNS-a od 500.000 kuna, a kako je procijenjena vrijednost 650.000 kuna Općina je zadnjim rebalansom osigurala  razliku  u iznosu od 150.000 kuna za nabavku novog umjetnog travnjaka. Time će se značajno poboljšati infrastruktura kluba na radost svih sadašnjih i budućih nogometnih generacija i njihovih roditelja. Nardelli je pohvalio rezultat mladih nogometaša i zaželio im daljni uspjeh te im je tom prigodom uručio prigodne poklon pakete.
 
Naslovnica Župa dubrovačka

Najčitanije

Tri godine nakon jezivog napada sabljom

Tri godine nakon jezivog napada sabljom
Sjeća li se itko Mirjane Kristović iz Župe dubrovačke? Teško je na prvu povezati o kome se radi, no ako se spome...
Tri godine nakon jezivog napada sabljom

Najnovije