StoryEditorOCM
ŽupaNATJEČAJ ZA IZBOR DIREKTORA/ICE TZ OPĆINE ŽUPA DUBROVAČKA

Stiglo 11 zamolbi, šest kandidata zadovoljava uvjete

Piše PSD.
12. travnja 2019. - 15:06
U tijeku je provedba natječaja za izbor direktora/ice Turističke zajednice Općine Župa dubrovačka. Povjerenstvo u sastavu Silvio Nardelli, Josip Perić, Mato Handabaka, Luka Ivandić i Lukša Jakobušić provelo je postupak otvaranja zamolba po raspisanom Natječaju za izbor i imenovanje direktora/ice Turističkog ureda Turističke zajednice općine Župa dubrovačka na neodređeno vrijeme objavljenom u NN 23/2019 i Dubrovačkom vjesniku dana 8. ožujka 2019. godine.

Od 11 pristiglih zamolbi utvrđeno je kako 6 kandidata zadovoljava uvjete propisane natječajem. Kandidatima koji zadovoljavaju uvjete, navedeno Povjerenstvo uputilo je poziv na sjednicu Vijeća Turističke zajednice Općine Župa dubrovačka koja će se održati 23. travnja 2019. godine u prostorijama Općine kako bi se sa svakim kandidatom odradio intervju na kojem bi on predstavio sebe osobno, alI i dao svoju viziju plana i programa rada Turističke zajednice. Svi članovi Vijeća TZO sudjelovat će u ocjenjivanju svakog kandidata pojedinačno.

Nakon spomenute prezentacije pred svim članovima Vijeća TZO (1. Krug), naknadno će se pozvati 3 kandidata sa najvećim brojem bodova u 2. krug, kako bi ispred Vijeća TZO svoju viziju odnosno plan i program rada Turističke zajednice općine Župa dubrovačka u narednom razdoblju predstavili multimedijalno.

Drugi, završni krug održat će se dana 29. travnja 2019. godine s početkom u 12 sati u prostorijama Općine Župa dubrovačka, a nakon kojeg će se utvrditi tko će biti novi direktor u župskom turizmu.
24. travanj 2024 18:00