StoryEditorOCM
ŽupaOKUPLJANJE U 9 SATI KOD PEVECA

U NEDJELJU U ŽUPI  Donatorska akcija za Josipovac 'Želimo im uveseliti Božić!'

Piše d.v.
14. prosinca 2018. - 11:04
Budući da je predbožićno vrijeme, vrijeme darivanja, veselja i ljubavi Mazda Team Croatia, Autoklub Župa dubrovačka i udruga RC modeli Dubrovnik su odlučili 16. prosinca 2018. god. organizirati donatorsku akciju.
Planiramo prikupljanje donacija za Centar za rehabilitaciju Josipovac u Župi dubrovačkoj i njihove štićenike, koje bismo dostavili u stilu Djeda Božićnjaka 23. prosinca
- Želja nam je uljepšati im Božić, te ih razveseliti, a za nas nema ljepšeg dara od njihovog osmijeha. Također, ovom gestom bi htjeli biti za primjer drugima jer živimo u svijetu koji počinje zaboravljati bitne životne vrijednosti koje nas razlikuju od drugih bića na zemlji, na ljubav, humanost, poštivanje i dr…Donacije koje bi se prikupljale odnosile bi se na proizvode za higijenu, ručnike, sredstva za čišćenje, higjenske maramice, održavanje kao i na neizostavne slatkiše.
Mjesto okupljanja će biti Pevec centar u Župi Dubrovačkoj gdje ćemo izložiti svoje automobile, te će momci iz RC-a dovesti svoja auta na radiokontrole s mogučnošću da se provozaju. Događaj će se odvijati u Nedjelju 16. prosinca u toku jutra i dana od 9 do 13 sati.
18. travanj 2024 14:50