StoryEditorOCM
ŽupaPRIPREME U ŠKOLSKOJ DVORANI

Judo reprezentacija Hrvatske na pripremama u Župi dubrovačkoj

Piše PSD.
27. listopada 2017. - 16:22

Judo reprezentacija Hrvatske održat će pripreme za nadolazeće prvenstvo za seniore u Župi dubrovačkoj u vremenu od 26. do 29. listopada u maloj školskoj sportskoj dvorani za borilačke sportove.
Tim povodom načelnik Nardelli ugostio je danas izbornika državne reprezentacije Vladimira Preradovića i tehničkog organizatora, predsjednika judo kluba Župa dubrovačka Ivana Obarana.
Izbornik Preradović se zahvalio na domaćinstvu u Župi dubrovačkoj te rekao kako su članovi reprezentacije iznimno zadovoljni smještajem, hranom ali i uvjetima treniranja u novoj sportskoj dvorani, te kako rezultati, upravo zahvaljujući pripremama u Župi, zasigurno neće izostati.
„Hvala vam što ste izabrali Župu dubrovačku za održavanje priprema reprezentacije, drago nam je da se ugodno osjećate, te sam siguran kako ćemo imati priliku ugostiti vas opet. Želim vam sreću i dobre rezultate na nadolazećem natjecanju“, rekao je načelnik Nardelli.
Predsjednik Judo kluba Župa dubrovačka Ivan Oberan posebno je naglasio kako bez pomoći Općine domaćinstvo i organizacija ovakvog događanja ne bi bila moguća, te se na tome iskreno zahvalio.
Općina Župa dubrovačka u skladu sa svojim mogućnostima podržat će organizaciju ovog sportskog događaja koji će uz sport promovirati i Župu dubrovačku.

24. travanj 2024 15:31