Županija Župa dubrovačka

ZAJEDNIČKOM FOTOGRAFIJOM NAJAVILI KANDIDATURU

Nezavisna lista 'Mladi za Župu' ide na izbore

ZAJEDNIČKOM FOTOGRAFIJOM NAJAVILI KANDIDATURU

Energija i želja za ljepšim i kvalitetnijim životom u našoj Župi, dovela nas je do osnivanja Nezavisne liste "Mladi za Župu", s kojom Vam se želimo predstaviti.Iako je najčešća izreka "Na mladima svijet ostaje", nama je draža "Mladi pokreću svijet". Volja i pokretačka snaga nam ne dopušta da budemopasivni promatrači uništavanja naše Župe i stvaranja nezadovoljstva i straha kod naših stanovnika.Energija i želja za ljepšim i kvalitetnijim životom u našoj Župi, dovela nas je do osnivanja Nezavisne liste "Mladi za Župu", s kojom Vam se želimo predstaviti - navodi se u priopćenju Kandidacijske liste grupe birača okupljena Facebook stranici "Mladi za Župu".


- Došlo je VRIJEME ZA PROMJENE!, vrijeme za slobodu izražavanja,vrijeme u kojem izražavanje mišljenja i konstruktivnih kritika ne može dovesti do gubitka radnog mjesta.Vrijeme u kojem je svačiji glas jednako važan i svačiji posao jednako vrijedan.


Naša djeca zaslužuju dječji vrtić adekvatnog kapaciteta u kojem ima dovoljno stručnog kadra. Djeca iz naše škole moraju dobiti priliku sudjelovati u projektima koji bi njihovo obrazovanjepodigli na puno veću razinu i približili ih tehnologijama koje ih okružuju.Vrijeme je da se krene ulagati u svako mjesto naše Općine, da centralizacija postane stvar prošlosti, da sva mjesta konačno dobiju osnovnu komunalnu infrastrukturu.Želimo zaslužiti povjerenje stanovnika svojom transparentnošću, otvorenošću i iskrenošću.Ne određuju nas boje ni slova, mladi smo, željni promjena, rada i pomaka.


Spremni uložiti znanje, ambicije i vještine za bolje sutra.Ako težimo prosjeku, bit ćemo prosječni, no nas motivira izvrsnost i energija kojom želimo učiniti stanovnike ponosnim, a Župu boljim i kvalitetnijim mjestom za život - ističe se na kraju priopćenja.


U srijedu navečer najavljena je konferencija za novinare na kojoj će biti obznanjeni kandidati za predstojeće lokalne izbore.

Naslovnica Župa dubrovačka

Najčitanije

Tri godine nakon jezivog napada sabljom

Tri godine nakon jezivog napada sabljom
Sjeća li se itko Mirjane Kristović iz Župe dubrovačke? Teško je na prvu povezati o kome se radi, no ako se spome...
Tri godine nakon jezivog napada sabljom

Najnovije