StoryEditorOCM
PrimorjeDRUŽENJE POVODOM DANA OČEVA U VRTIĆU GRUŽ

Ivana i Maris "pomele" sve nagrade

19. ožujka 2018. - 20:18

Tete iz vrtića Gruž i ove su godine organizirale već tradicionalno druženje povodom sv. Josipa, sveca poznatog kao zaštitnika očeva. I ove je godine organizirana tombula za koju su dubrovački neki poduzetnici i tvrtke dali priloge koji su obradovali mališane, ali i njihove roditelje.

Inače, komu zbog obveza na poslu nije mogao doći otac, došli su djed, baka ili mama...Smijeha i veselja nije falilo, a dječica su pokazala zavidnu sposobnost prepoznavanja izvučenih brojeva. Za one koji nisu nazočili ovom tradicionalnom druženju valja reći da su jedna Ivana i jedna Maris izvukle po činkvinu (konzumacija pića u poznatim gradskim restoranima) i tombulu (tretman u salonu Beauty line). Ela i Ivana su doble tercu (muško šišanje kod meštra Jaka), dok je Ela izvukla drugu tercu, a Nina drugu tombulu.

Kao dokaz uspješnog druženja na kraju se spontao zaorio pljesak, a potom je uslijedilo i zajedničko fotografiranje u dvorištu vrtića. A kakvo je doista bilo ozračje tijekom igre, pogledajte u fotogaleriji u prilogu ove mini- reportaže.

25. travanj 2024 18:46