Županija Pelješac

UZVRATNI POSJET ISTRI

Ponovni susret učenika osnovne škole Orebić s novigradskim vršnjacima

UZVRATNI POSJET ISTRI
Nakon što su učenici Osnovne škole Rivarela i Talijanske Osnovne škole Novigrad iz Novigrada u listopadu prošle godine posjetili Pelješac, turistička kompanija Aminess je za učenike četvrtih razreda Osnovne škole Orebić organizirala izlet u Novigrad. Inicijativnu su podržali Općina Orebić i Grad Novigrad.
Tijekom četverodnevnog izleta, Aminess je za 36 učenika u pratnji učiteljica organizirao boravak u hotelu Aminess Maestral.
Mališanima je u Novigradu dobrodošlicu poželio direktor hotela Aminess Maestral, Matija Bošković koji je školarce poveo u obilazak hotela gdje su uživali u sportskim te zabavnim aktivnostima prilagođenim njihovoj dobi.
Za učenike su organizirani i izleti na kojima su upoznali prirodne ljepote i kulturne znamenitosti zapadne Istre pa su tako za vrijeme boravka na najvećem hrvatskom poluotoku posjetiti Nacionalni park Brijune te upoznali Pulu. Mališani su obišli i grad Motovun s najbolje sačuvanom srednjovjekovnom istarskom utvrdom te Grožnjan poznat i kao „grad umjetnika“.
Za vrijeme boravka u Novigradu, orebićki su se učenici družili sa svojim, sada već prijateljima iz Osnovne škole Rivarela te talijanske OŠ Novigrad.
Naslovnica Pelješac
HtmlNoArticles

Najnovije

Đe si?

Đe si?
Objektivu Dubrovačkog vjesnika ne može promaći šetač Uvalom. Nakon jutarnje, donosimo i poslijepodnevnu špicu i ...
Đe si?