StoryEditorOCM
PelješacREALNI SEKTOR

GRADI SE PELJEŠKI MOST Kinezi uzeli Dubrovčanina za glasnogovornika!

Piše PSD.
2. kolovoza 2018. - 16:01

Bivši ravnatelj Javne ustanove Rezervat Lokrum, Mario Tevšić, postao je glasnogovornik kineske kompanije koja gradi Pelješki most China Road and Bridge Corporation (CRBC).

Tevšić je na čelu JU Rezervat Lokrum bio tri i pol godine, a nakon odlaska u studenom prošle godine od Lokruma se oprostio emotivnim statusom. Također je najavio da će svoju daljnju karijeru graditi u realnom sektoru, što se i ostvarilo.

(..:) 'Iz poštovanja prema otoku, spomeničkoj i prirodnoj baštini koju on predstavlja, to razdoblje mog profesionalnog života ostat će zauvijek u posebnom sjećanju. Jer, objektivno, nije Lokrum bilo šta, a meni je kao Dubrovčaninu povjerena ta čast i odgovornost i uvijek ću biti zahvalan na toj prilici i neizmjerno ponosan na tu crticu u CV-u.  Kome sam se zamjerio, ništa osobno - legitimno upravljati znači zamijerati se onima koji bi nelegitimno upravljali. Otoku i svima onima koji će o njemu brinuti u budućnosti želim more uspjeha i šumu sreće.  A ja sam svojoj osobnosti, svojoj pameti i svojim živcima postavio neke nove ciljeve i izazove i sretno mi bilo u tome', napisao je Tevšić.

19. travanj 2024 04:43