Županija Pelješac

PROMO

Nikad bogatija manifestacija Dani otvorenih vrata peljeških podruma 2017.

PROMO

Pelješki vinari i ove godine vas pozivaju da 1. i 2. prosinca posjetite njihov poluotok, obiđete nove i stare vinarije i uživate u jedinstvenom okusu Plavca malog.
Uz tradicionalni obilazak vinarija ove se godine glavni dio programa manifestacije „Dani otvorenih vrata peljeških podruma“, odvija u Domu vinarske tradicije u Putnikovićima.
Tamo će u petak, 1. prosinca, 18 mladih peljeških enologa ocijeniti mlada vina autohtonih sorti berbe 2017., a održat će se i natjecanje u pripremanju lovačkog gulaša. Osim u ukusnom gulašu i odličnim vinima, svi koji posjete Dom vinarske tradicije, uživat će i u nostalgičnoj izložbi crno-bijelih fotografija koja prikazuje nekadašnji način života u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.
Subota, 2. prosinca, rezervirana je za obilazak peljeških podruma i degustaciju vina koja su ovaj poluotok proslavila u svijetu.
„Pripreme za dvanaestu manifestaciju Dani otvorenih vrata peljeških podruma u punom su jeku. Po najavama organiziranih dolazaka iz Zagreba, Zadra, Splita, i naše županije, postala je najveća vinska manifestacija u Dalmaciji, ove godine očekujemo rekordan broj posjetitelja“, ističu Udrugama Plavac mali – Pelješac i Pelješki vinski puti.

Naslovnica Pelješac
HtmlNoArticles

Najnovije

Već smo na prodajnim mjestima

Već smo na prodajnim mjestima
U OVOM BROJU DONOSIMO POSEBAN VODIĆ  ZA NEDJELJNE IZBORE ZASTUPNIKA U  PARLAMENTU EUROPSKE UNIJE   GRAD DUBROVNI...
Već smo na prodajnim mjestima