Županija Neretva

HDZ I HSLS PROZIVAJU SDP

Gradonačelnik Krističević u Pločama dijeli nezakonite otkaze!
 

HDZ I HSLS PROZIVAJU  SDP

Koalicija Hrvatske demokratske zajednice i Hrvatske socijalno-liberalne stranke u Pločama javnim priopćenjem proziva  SDP-ova gradonačelnika Miša Krstičevića i vladajuću koaliciju  za političke obračune sa zaposlenicima gradskih društava i ustanova.  Pločanska oporba tvrdi da gradska  vlast kontinuirano maltretira  zaposlenike  gradskih tvrtki i ustanova koje se povezuju s HDZ-om i HSLS-om.

- Neprekidno su se  iznosile neistine i paušalne ocjene o dugovima i financijskim dubiozama te upotrebljavali neprimjereni izrazi poput „narkomanskog modela upravljanja“. Ivica Žulj je najbolji direktor Komunalnog društva u Pločama ikad. Nažalost, posljedice nezakonitog otkaza građani Ploča osjetit će ne samo zbog sudske presude koja će nesumnjivo biti u njegovu korist, već i zbog zastoja u vidu  izvršavanja zakonskih komunalnih i okolišnih obveza koje slijede. Sanda Zekaj je najbolja ravnateljica Dječjeg vrtića u Pločama koja je uvela red, zakonitost u postupanju, osnažila pedagoško-psihološki tim i u čijem je mandatu izrađena kompletna dokumentacija za novi vrtić. I svi drugi koji, kažu, dolaze na red za konačne obračune, uredili su financijsko poslovanje, financirali izobrazbe ljudi kojima se sadašnja vlast hvali za EU fondove, tražili sredstva na svim izvorima i vodili računa o pravu. O ovom posljednjem Che – uprava nema pojma, što, nažalost neće platiti iz svog džepa, već iz gradskog proračuna kojeg pune građani.

O izvješću kojeg gradonačelnik neznalački naziva revizijom poslovanja, a služi za obračune, svoj sud će dati netko stručniji poput Hrvatske revizorske komore ili Ministarstva financija., a  mi, kao oporba, nastojat ćemo raditi u potpunom javnom interesu. Gradonačelnik i njegovi suradnici će se i narednih mjeseci slikavati na našim projektima koji će se uskoro ugovoriti, ali za nezakonite smjene i obračune će sigurno odgovarati. U tome im neće pomoći silno ulaganje u medijsku kampanju i promociju, jer nakon nekog vremena, unatoč dobrom marketingu, mora se imati i nekakav proizvod – ističe se među ostalim u priopćenju pločanskog HDZ-a i HSLS-a u kojem podsjećaju  što je sve  napravljeno  u posljednjih osam godina kada su bili na vlasti u Pločama. 
 

Naslovnica Neretva

Najčitanije

NK Neretva Metković više ne postoji

NK Neretva Metković više ne postoji
Nogometni klub Neretva Metković više ne postoji. Dana 22. ožujka nad tim klubom je otvoren i istog dana zatvoren...
NK Neretva Metković više ne postoji

Najnovije