Županija Neretva

PROJEKT DUBROVAČKO-NERETVANSKE ŽUPANIJE

Novi poduzetnički inkubator u Pločama

PROJEKT DUBROVAČKO-NERETVANSKE ŽUPANIJE

Zamjenik župana Dubrovačko-neretvanske županije Joško Cebalo sa suradnicima održao je sastanak s predstavnicima Centra za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije, pri čemu je bilo riječi o početku realizacije projekta „Izgradnja i opremanje poduzetničko-proizvodnog impulsnog centra u Pločama“.

„Iznimno smo zadovoljni što smo, zahvaljujući uspješnoj prijavi na natječaj Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, osigurali 99,84 posto bespovratnih sredstava za izgradnju Poduzetničkog inkubatora u Pločama, čija je ukupna vrijednost preko 10,3 milijuna kuna.“, rekao je zamjenik Cebalo. Podsjetio je i kako je odluka o financiranju donesena u srpnju, a uskoro se očekuje i potpisivanje ugovora o provedbi projekta te dodao kako će Županija i dalje poticati razvoj poduzetničkih inkubatora. Na sastanku je istaknuto kako postoji i interes drugih gradova i općina za izgradnju poduzetničkih inkubatora, prije svega Metkovića i Korčule, za koje će se također ići s prijavom projekta u svrhu dobivanja sredstava iz EU fondova.

Djelatnici Centra za poduzetništvo su zamjenika župana na sastanku upoznali i s radom Centra i ulogom u razvoju poduzetništva, pri čemi je istaknuto da je u potpunosti ostvaren osnovni cilj inkubatora, a to je razvoj poduzetnika u svrhu njihovog samostalnog izlaska na tržište.

Naslovnica Neretva

Najčitanije

NK Neretva Metković više ne postoji

NK Neretva Metković više ne postoji
Nogometni klub Neretva Metković više ne postoji. Dana 22. ožujka nad tim klubom je otvoren i istog dana zatvoren...
NK Neretva Metković više ne postoji

Najnovije