StoryEditorOCM
NeretvaMOST PREŽIVIO METKOVIĆ

Petrov svojima članovima: Svi su protiv nas, mi smo junaci!

Piše S.Soldo
22. svibnja 2017. - 02:32

Iako je već obznanjeno da je Most izgubio Metković osvojivši sedam vijećnika od 17 te da njihova kandidatkinja Katarina Ujdur ide u drugi krug sa HDZ-ovcem Daliborom Milanom u stožeru Mosta su euforični i ne prihvaćaju poraz. Čak su pucali i vatromet.
- Svi su se okrenuli protiv Mosta ali u drugom krugu se moramo potruditi da Metković vratimo Metkoviću. Most je dobio najviše glasova za gradonačelnika i gradsko vijeće, kazala je Katarina Ujdur (Most) zahvalivši svima koji su joj dali glas. Most je u četiri godine od male stranke koja je krenula iz srca Metkovića čistoga obraza pokazao da se bori za građane a ne za fotelje i zato ćemo u II krugu rasturiti, rekla je Ujdur, naglasivši da neće pristati na nikakve političke trgovine.
Božo Petrov je rekao: ljudi vis te junaci. Danas je protiv nas išao i HDZ i Jambo i SDP svi skupa. I opet nisu dobili više od nasd. MI smo u usporedbi sa njima dobili više glasova i za Gradsko vijeće i za gradonačelnika. Ne mogu nas poraziti, rekao je Petrov. Ono što smo čitavo vrijeme govorili da su se udružili i da se HDZ dogovori sa Jambom a pokazalo se i da ej SDP dao svoje glasove njima. Sada zamislite da jedna mala stranka nastala prije četiri godine dobije više glasova od njih svih skupa, rekao je Petrov.
Dalibor Milan nije krio zadovoljstvo postignutim rezultatom.
HDZ je uspio dobiti sedam vijećnika. Radi se o velikom uspjehu HDZ-a koji je na lokalnim izborima prije četiri godine uspio dobiti samo tri vijećnika. Hvala svima koji su nas podrđali. Također sve pozivam da za 14 dana izadju na izbore i poklone mi povjerenje, kazao je Dalibor Milan.
Most je u metkoviću osvojio sedam mandata. Isto toliko HDZ, Stipe Gabrić jambo ima dva vijećnika a SDP jednoga. Drugim riječima Gradsko vijeće je preuzela dosadašnja oporba.

S:SOLDO

24. travanj 2024 20:56