StoryEditorOCM
NeretvaSDP PREDSTAVIO KANDIDATA

Krešimir Kuran za gradonačelnika Metkovića

21. veljače 2017. - 19:44

Kandidat SDP-a za gradonačelnika Metkovića je Krešimir Kuran. Podržava ga i Hrvatska stranka umirovljenika (HSU) sa kojom će najvjerojatnije izaći zajedno na lokalne izbore u svibnju. Na tiskovnoj konferenciji u utorak navečer Krešimir Kuran je i službeno predstavio svoju kandidaturu u nazočnosti članova SDP-a i HSU-a Metkovića.
   Kako je istaknuto SDP i HSU očekuju ulazak u Gradsko vijeće Metkovića a gradonačelnički kandidat Krešimir Kuran ulazak u drugi izborni krug. Stranke su otvorene za razgovor i suradnju sa drugim političkim opcijama lijevog političkog spektra i inicijativama koje zastupaju iste vrijednosti. Nikome ne zatvaramo vrata-kazao je Kuran, naglašavajući da je i njima prioritet ukidanje naplate parkinga.
   – Ali nije samo to dovoljno učiniti, treba znati kako dalje rješavati. Naplata parkinga nije riješila najveće prometne probleme. Prije svega loše je naplaćivati parking kada nemate dovoljno parkirnih mjesta, pojasnio je Kuran, naglašavajući da je još veći problem nezaposlenosti u Metkoviću što nužno zahtijeva izradu strategije gospodarskog razvoja grada i okretanje novim tehnologijama, izgradnju poduzetničkog centra i tehnološkog parka, zaključio je Kuran.
 

25. travanj 2024 07:29