Županija Korčula

ZAPOČINJU BESPLATNE RADIONICE ZA PRUŽATELJE USLUGA U TURIZMU

Organizator radionica je LAG5 uz predavače s Instituta za turizam

ZAPOČINJU BESPLATNE RADIONICE ZA PRUŽATELJE USLUGA U TURIZMU
U sklopu projekta Blutoursystem, Interreg IT-HR na kojem je LAG5 partner, od sutra će se u Korčuli održati niz radionica za sve pružatelje usluga u turizmu, predstavnike lokalne samouprave, udruge i obrazovne institucije. Na radionice se mogu prijaviti privatni iznajmljivači, OPG-ovi, udruge, putničke agencije, hoteli i svi mali i srednji poduzetnici u turističkom sektoru, odnosno ugositelji. 

Kako ističe voditeljica LAG-a 5 Katarina Slejko, radionice su interaktvine, osmišljene kao kombinacija predavanja, praktičnih vježbi i timskog rada na kojima svatko može naučiti kako unaprijediti i poboljšati svoje poslovanje. Na radionicama će se učiti kako koristiti mobilne tehnologije u svrhe e-marketinga, kako promovirati svoju ponudu kroz održivi turizam, kako primijeniti informatičku tehnologiju za promociju, kako razvijati turističku ponudu i još puno toga.

Ono što radionice čini posebno zanimljivim su predavači s Instituta za turizam, znanstveno-istraživačkog savjetodavnog instituta u Hrvatskoj koji je kvalificirani partner turističkim subjektima u rješavanju konkretnih, pratkičkih zadataka, a svoje iskustvo temelji na znanstvenom radu i stalnim istraživanjima.

Radionice započinju sutra, održat će se u Gradskoj vijećnici, a termini su sljedeći: 6. lipnja (četvrtak) od 10:00 do 16:00 sati (Destinacijski menadžment), 7. lipnja (petak) od 9:00 do 12:30 sati (Kreativnost i kvaliteta kao odrednice razvoja turističke ponude), 13. lipnja (četvrtak) od 9:00 do 12:30 sati (Primjena ICT-a za promociju turističke destinacije) , istog dana od 14:00 do 17:30 sati (Kako koristiti mobilne tehnologije i e-marketing) te 14. lipnja (petak) od 9:00 do 12:30 sati (Kreiranje održivog turizma kroz inovaciju i interpretaciju).

Prijavite se na mail [email protected]

Dora Lozica
 
 
Naslovnica Korčula

Najčitanije

OTOK U BIJELOM Na Korčuli pao snijeg

OTOK U BIJELOM Na Korčuli pao snijeg
Na Korčuli su pale prve pahulje snijega. Iako se mještani nadaju snijegu u svojim naseljima, za sad je nekoliko ...
OTOK U BIJELOM Na Korčuli pao snijeg

Najnovije