StoryEditorOCM
KorčulaPREZENTACIJA U BLATU

FOTO: Pogledajte kako bi izgledala luka Prigradica

Piše DV
4. lipnja 2018. - 17:47

U Blatu je u nedjelju, 3. lipnja tvrtka Obala d.o.o. predstavila projekt uređenja obalnog pojasa luke Prigradica i dogradnju luke. Tvrtku i projekt predstavio je Goran Vego, a o važnosti ovog projekta za općinu govorili su Branko Bačić, Ivo Gavranić i Želimir Bosnić.
Obala d.o.o. bavi se studijama, planiranjem i projektiranjem u pomorstvu, a iza sebe ima niz važnih projekata (Vojna baza Lora – Split, Nacionalni park Kornati- 17 lokacija, Mali Ždrelac – proširenje i produbljenje plovnog kanala, Dubrovnik-Babin Kuk – uređenje obalnog pojasa ispred hotela President, ACI marina Rovinj, preko 450 manjih luka duž jadranske obale, i dr.) ali i izvan Hrvatske (projekti putničkih i trgovačkih inozemnih luka: Luka Marsa Matrouh (Egipat), Luka Tripoli (Liban), Luka Secondi (Gana), Luka Drač (Albanija), Luka Solun (Grčka) i dr. kao i projekti inozemnih pomorskih vojnih baza: Flamingo Bay, blizu Port Sudana (Sudan), Secondi (Gana), Homs (Libija).
U izradi projektne dokumentacije za projekt Uređenje obalnog pojasa luke Prigradica - dogradnja luke osim stručnog tima
Blaćani su prezentacijom projekta bili iznimno zadovoljni i bez primjedbi, no razočarani što u ovom trenutku neće biti realiziran, i u nadi da će se raditi u bliskoj budućnosti.

24. travanj 2024 18:49