StoryEditorOCM
KonavleDALMATINO NA GRUDI - PRODANO 700 ULAZNICA

Humanitarni koncert za djevojčicu s Konavoskih brda koja vodi bitku s teškom bolešću

Piše DV
30. prosinca 2019. - 14:38
Brojni Konavljani i ljudi iz šire okolice odazvali su se u nedjelju navečer na humanitarni koncert grupe Dalmatino na Grudi. Sav prihod od koncerta namijenjen je jednoj djevojčici s Konavoskih brda koja vodi bitku s teškom bolesti.
 
Kako doznajemo od organizatora, konto se još uvijek zbraja, ali prodano je čak 700 ulaznica za koncert. Iz organizacijskog odbora su od srca zahvalili udruzi Agroturizam Konavle, DVD Gruda, Gruda open, ljudima okupljenim u FB grupu Srcem za Konavle, MNK Jadran - Ljuta, UM Konavoska brda, KUD "Stjepan Radić" i Moto klubu Dvije rote na nesebičnoj pomoći u organizaciji, kao i svima koji su dolaskom na koncert ili ijedan drugi način pomogli jednoj curici u potrebi.
 
Načelnik Božo Lasić istaknuo je kako ga čini ponosnim što su se Konavljani, nakon što su pokazali humanost za Ninu i Marijana, ponovno okupili za jednu djevojčicu s Konavoskih brda.
''Zaista sam ponosan na sve koji su na ijedan način dali svoj doprinos. To je smisao zajednice, da se skupimo i budemo jaki za oni koji to trenutno ne mogu biti'', rekao je načelnik Lasić.
 
20. travanj 2024 01:59