StoryEditorOCM
KonavleINFORMIRAJTE SE O MIRISIMA BOŽIĆA NA KUĆICI AGROTURIZMA KONAVLE ISPRED BIVŠEG DTS-a

OD POSTE DO POSTE Uz zelenu menestru i dobro vino - i zanimljive priče

Piše kf
13. prosinca 2019. - 16:40
Udruga Agroturizam Konavle otvorila je svoju info kućicu ispred poslovne zgrade (bivši DTS) na adresi Vukovarska 17 i na njoj promovira 'Mirise Božića'. Manifestacija je to koja godinama okuplja konavoske agroturizme te potiče i promovira Konavle kao destinaciju izvrsnosti ruralnog turizma u RH, riječi su predsjednika Agroturizma Konavle Iva Muja.

Na info kućici gdje se možete informirati o programu 'Mirisa Božića' te kupiti vinske karte ukoliko želite kušati vina u konavoskim vinskim podrumima, dočekala nas je Marija Marinović, mlada Konavoka obučena u narodnu nošnju. Objasnila nam je sve o konavoskoj manifestaciji te pozvala na Dane konavoske zelene baštine i vina, od 27. do 29. prosinca.
- U prospektu su pobrojane poste od menestre samo za njih treba rezervirati nekoliko dana unaprijed jer je potražnja velika. Za poste od vina treba imati vinsku ulaznicu koja se može kupiti i ovdje na kućici, pa se mogu degustirati vina u svim vinarijama a dobije se i lijepa čaša. Tu su i poste od priča kao želite čuti zanimljive priče – objasnila je simpatična Marija.

Manifestacija Mirisi Božića otvara se 21. prosinca u Čilipima i završava 29. prosinca na Grudi humanitarnim koncertom na kojem će nastupiti grupa Dalmatino. Uz kućicu u gradu, info pult biti će od 17. prosinca i u trgovačkom centru u Župi, te još jedan, naravno, u Konavlima.
23. travanj 2024 15:04